Luksusfælden: Vi manglede et fjernsyn... vi havde kun et...

Det bliver en følelsesladet og uhørt dramatisk omgang, når Luksusfælden i aften vender tilbage for 16. gang

Scene fra et parforhold:

- Jeg er lidt træt af, at du slog mig.

- Jeg slog dig ikke, du skulle bare lade mig være.

Når eksperterne i Luksusfælden trykker på de følsomme knapper og skruer op for presset, hænder det ofte, at de kriseramte deltagere knækker sammen på mere eller mindre dramatisk facon.

I aftenens afsnit er der mildest talt gang i dramatikken, når Pernille og Dennis får sandheden om deres overforbrug at vide.

Pernille og Dennis, der bor i Gammel Rye ved Silkeborg, har tilsammen syv børn. Og en masse ubetalte børnepenge, fordi kun to af børnene bor fast hos dem.

Samtidig insisterer de på at have to biler, fordi Pernille synes, det bliver for koldt for parrets fælles 2-årige datter, hvis hun skal sidde bag på cyklen de fire kilometer, der er til institutionen.

Luksusfaelden i Ry 2.jpg 

Brug for at slappe af
Dennis har netop købt en playstation og et fladskærms-tv på afbetaling, fordi han mener, han har brug for det til at slappe af, når han kommer fra arbejde.

Dennis arbejder som bager, mens Pernille er SOSU-hjælper. Når deres løn slipper op, låner de af familien, som de efterhånden skylder 84.000 kroner. Det mener parret dog ikke er noget problem. Men Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann er af en anden opfattelse.

Luksusfaelden i Ry 8.jpg

Voldsom reaktion
Især efter de har talt med Pernilles mor, der har skrevet et brev til hende. Brevet afføder en voldsom reaktion fra Pernille, der råber 'fuck dig' til eksperterne og forlader regnskabstavlen.

Dennis følger efter for at trøste sin kone, men Pernille vil ikke trøstes og slår i stedet ud efter ham.

Se det dramatiske optrin i klippet øverst i artiklen.

Se Luksusfælden tirsdag den 23. februar kl. 20 på TV3...