Mads Holger til Nikita Klæstrup: Hvorfor skal vi altid se jeres patter?

Den konservative Mads Holger sætter hverken pris på Nikita Klæstrups eller Stine Kronborgs afslørende kavalergang

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Den til tider ret så åbenmundede politiker er ikke synderligt imponeret over Nikita Klæstrups og Stine Kronbrorgs vane for at gå med dyb kavalergang.

Det afslører han på TV3 i aftenens 'Til middag hos', hvor de to førnævnte kvinder samt den tidligere popstjerne Rene Dif spiser middag hos Mads Holger.

- Jeg skrev for nylig en kronik, hvor jeg skrev, at god kommunikation handler om at få sit budskab ud. Uden til formålet at betjene sig af skandaler, begynder den velformuleret politiker, der dog derefter bliver mere direkte i mælet:

- I to (Nikita Klæstrup og Stine Kronborg, red.), hvorfor skal vi altid se jeres patter?, spørger han de to kvinder, som bliver noget overraskede over spørgsmålet.

Stine Kronborg bliver rigtig sur på Nikita, fordi hun ikke gider at tale om sit forhold til Oliver Bjerrehuus i aftenens program af 'Til middag hos' på TV3 kl. 19.00. (Foto: Mogens Flindt og Jakob Jørgensen) TV Bitch-fight: Kronborg skide sur på Nikita

Mads Holger får dog hurtigt svar på tiltale af Nikita Klæstrup, som netop blev kendt for at dukke op til et politisk arrangement iført en udfordrende kjole, der ikke overlod meget til fantasien.

- Det er virkelig sjovt, at en person, som på så mange måder får historier om seksuelle erobringer ind i enhver samtale, beder mig og Stine om at pakke brysterne væk, lyder svaret.

Artiklen fortsætter under videoen

Se Nikita Klæstrup til Reality Awards 2016, hvor kendissen bærer en ret så udfordrende kjole

Her er Nikita iklædt en sort kjole, der også præsenterede årets måske største brystsmutter. (Foto: Mogens Flindt) TV Nikita viser sine sko og sit tøj frem

Nikita Klæstrup får dog straks tilbage af samme skuffe:

- Jeg taler aldrig i detaljer om mit erotiske liv. Så er jeg sikker på, du havde fået et opkald, lyder det prompte svar, som får Rene Dif til at bryde ud i grin.

Du kan se klippet øverst oppe og se hele programmet i aften klokken 19.00 på TV3.

René Dif fortæller sine gæster om sin fortid. (FOTO: Philip Davali) TV3underholdning René Dif fortæller om sin kriminelle fortid: Jeg begik røveri

Mads Holgers middagsselskab får dog også en noget mere seriøs stemning, da politikeren fortæller om sin afdøde far.

Faren, der var kunstmaler, døde for 15 år siden.

- Han tog sit eget liv. Det var forfærdelig tragisk, siger Mads Holger blandt andet.

Se klippet herunder:

René Dif og Stine Kronborg mødes for første gang, siden de slog op. (Screendump) diverse Ni år efter brud: Kronborg og René Dif ses igen

1 af 2 (Foto: Joachim Adrian)
2 af 2 (Foto: Mogens Flindt)
145 kommentarer
Vis kommentarer