Søn har fået sine disko-sko

Parret fra 'Luksusfælden' har fået styr på økonomien, og nu kan John sove roligt om natten

John og Pia har fået styr på det. (Foto: TV3)
John og Pia har fået styr på det. (Foto: TV3)

- Jeg synes, det er rigtig rart, at jeg sover godt om natten, at jeg godt tør åbne min postkasse, og at jeg er ligeglad med, hvem der kører ind på gårdspladsen, for det er i hvert fald ikke fogeden, der kommer.

Siger John Richardt Pedersen fra Kastbjerg udenfor Randers, der sammen med samleveren, Pia, var aftenens gældsplagede danskere i 'Luksusfælden'.

Der er i den grad kommet styr på økonomien efter TV3-eksperternes anvisninger. Det har forvandlet parrets uoverskuelige gæld til noget, de er ude af om maks. tre år, hvis de ellers fortsætter med at overholde det budget, der blev lagt.

- Og det gør vi 100 procent, siger John, der måtte sige farvel til sin elskede motorcykel som et første 'offer' for saneringen.

Lalandia venter. (Foto: TV3)
Lalandia venter. (Foto: TV3)
 

Tilbage i det gamle job
I programmet sagde han også ja til et nyt job til 2.000 kroner mere om måneden, men nu er han faktisk tilbage i sit tidligere som chauffør for et firma i Hobro.

- Jeg blev headhuntede tilbage til samme løn som i det job, jeg sagde ja til, men også med bedre arbejdsforhold.

Med jobbet hører også en firmabil med, så nu har Pia fået familiens egen tilbage, som hun ellers var noget bekymret for at skulle undvære for at John kunne nå det arbejde i Århus, han havde sagt ja til.

Se også: Luksusfælden: 42 tommers fladskærm er ingen menneskeret

John og Pia er taknemmelige overfor hjælpen fra eksperterne, Jan og Carsten. (Foto: TV3)
John og Pia er taknemmelige overfor hjælpen fra eksperterne, Jan og Carsten. (Foto: TV3)
 

Søn har fået sine disko-sko
- Vi er lige kommet af med to mindre lån af Pias, og som udgangspunkt bruger vi da de frigivne midler til at speede afdragene på de andre lån op, men jeg har ikke lige overblik nok til at kunne sige, om det betyder, vi er gældfrie tidligere end tre år, men det tager i hvert fald ikke længere tid.

Se også: Luksusfælden: Kontanthjælpsreform tvinger os fra hinanden

- Og sønnen har fået sine disko-sko med lys på, som han ønskede sig?

- Det har han i hvert fald.

- Og har I været i Lalandia på det weekend-ophold, som programmet gav Jer i gave?

- Ikke endnu. Det bliver efter påske en gang. Vi vil have så meget som muligt ud af gaven, derfor tager vi afsted, når det er billigst. De skal ha'lov at gi' den fuld gas.

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere