007 for syg til at drikke dry martinis

Den tidligere James Bond-skuespiller Roger Moore lider af sukkersyge

Roger Moore poserer her i 1972 med en stor cigar og en dry martini.(Foto: AP)
Roger Moore poserer her i 1972 med en stor cigar og en dry martini.(Foto: AP)

Den tidligere James Bond-skuespiller Roger Moore fortæller i et nyt interview med The Guardian, at han er for syg til at drikke den hemmelige agents favorit-drink.

– Faktum er, at jeg ved præcis, hvordan man laver en dry martini, men jeg kan ikke drikke den, fordi jeg for to år siden fandt ud af, at jeg havde sukkersyge, siger 87-årige Roger Moore til avisen The Guardian.

Se også: Sygdom rammer stjerner på stribe

Den tidligere agent 007 med licens til at dræbe og drikke dry martinis har dog en nødplan, hvis han på et tidspunkt finder ud af, at han kun har 24 timer tilbage at leve i. Så vil  han nemlig mixe hele seks dry martinis og drikke dem i træk. God plan.

- Jeg foretrækker som privatperson martini blandet med gin. James Bond kunne jo bedre lide vodka Martini 'shaken not stirred'. Det er i øvrigt en sætning, som jeg aldrig selv sagde i rollen som James Bond. Det var Sean Connery, der sagde den sætning. Kan i huske ham?, siger Roger Moore med et smil til avisen The Guardian.

Christopher Lee og Roger Moore i 'The Man With The Golden Gun'. (Foto: Zuma Press) Intl. kendte - 11. sep. 2014 - kl. 16:04 Her er listen: De ti bedste Bond-skurke

Den 87-årige stjerne fortæller i øvrigt til den britiske avis The Guardian, at han på et tidspunkt fik serveret sit livs værste martini i New Zealand.

- Bartenderen hældte væsken fra et glas oliven ned i vodkaen og martinien. Det var altså en beskidt, rådden martini, og den skulle aldrig serveres til andre end straffefanger, siger Roger Moore.

1 af 2 Her nyder Roger Moore en dry martini i filmen 'The Spy Who Loved Me' fra 1977.(Foto: Topfoto)
2 af 2 Roger Moore poserer her i 1972 med en stor cigar og en dry martini.(Foto: AP)
24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere