15-årig milliardærarving død i voldsom ulykke

Hun var sammen med sine søskende arving til en samlet formue på angivelig 2,5 milliarder kroner

Den 15-årige milliardærarving Irish Annabel døde mandag eftermiddag i forbindelse med en voldsom ulykke. Privatfoto
Den 15-årige milliardærarving Irish Annabel døde mandag eftermiddag i forbindelse med en voldsom ulykke. Privatfoto

Den kun 15-årige Irish Annabel, der er datter til finansmanden Ben Goldsmith og hans ekskone Kate Rothschild, døde mandag eftermiddag i forbindelse med en voldsom ulykke, da hun kørte på en såkaldt quad bike, der er en slags motorcykel med fire hjul.

Ulykken fandt sted på hendes fars gård ved landsbyen North Brewham i England, hvor den 15-årige Irish Annabel kørte rundt på en mark sammen med en veninde. Ifølge flere medier blev hun i forbindelse med ulykken fastklemt under køretøjet.

Det skriver flere medier heriblandt  BBCThe Times , Sommerset Live, Mirror,. Metro  og Irish Independent

Artiklen fortsætter under billedet ...

Irish Annabel er her fotograferet med sine rige forældre, Kate Rothschild og Ben Goldsmith i 2009. Foto: Shutterstock
Irish Annabel er her fotograferet med sine rige forældre, Kate Rothschild og Ben Goldsmith i 2009. Foto: Shutterstock
 

En talsmand fra Avon og Somerset Politi har sagt følgende om ulykken:

'Vi fik et alarmopkald omkring klokken 15.15 mandag 8. juli til en gård i området omkring landsbyen North Brewham i forbindelse med en teenage-piges pludselige dødsfald. Pigens død bliver ikke betragtet som mistænkelig, og politiet er nu i gang med en efterforskning af ulykken. Familien har bedt medierne om at respektere deres privatliv i denne svære tid.'

Ambulancetjenesten i området har også over for medierne bekræftet, at de blev kaldt ud til ulykkesstedet mandag eftermiddag.

'Vi blev tilkaldt i forbindelse med en ulykke, der involverede et køretøj på en adresse i North Brewham i Somerset. Vi sendte følgende enheder afsted: En redningshelikopter, en ambulance med mandskab samt to andre paramediciner.'

Ben Goldsmith var angivelig i gang med at spille en cricketkamp, da han pludselig fik nyheden om sin datters alvorlige ulykke. Det skriver amatør-cricketspilleren Kalim Khan på Twiiter:

'Ekstrem tragisk nyhed at vågne op til. Det er ikke mere end et par dage siden, at jeg spillede cricket sammen med Ben. Han var nødt til at forlade kampen halvvejs i spillet på grund af sin datters ulykke. Mine tanker går til dig og din familie Ben Goldsmith. Vær stærk!'

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 15-årige Irish Annabel var i øvrigt netop taget på sommerferie fra sin kostskole Wycombe Abbey i Buckinhamshire, da den tragiske ulykke skete.

Rektor Rhiannon Wilkinson skriver i en udtalelse, at alle på skolen er dybt chokerede over dødsfaldet:

'Vi vil gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med hendes forældre og familie i denne sørgelige tid. Irish var en skattet og elsket person i vores lille skolesamfund. Irish havde en særlig gnist. Hun var nysgerrig og sprudlende. Hun havde en varm og kærlig personlighed, der lyste op omkring hende,' siger rektoren og tilføjer:

'Hele skolen er i chok over dette tragiske tab af en glad, respekteret og succesfuld ung kvinde. Irish vil være dybt savnet af alle os på Wycombe Abbey.'

Fra hendes tidligere skole, Harrodian Barnes i det sydvestlige London har rektor James Hooke også udtrykt følgende mindeord:

'Irish var en rar, mild og omsorgsfuld elev, der elskede sin skole og sine venner.'

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her hilser den helt unge Irish Annabell på selveste prins Charles i 2015. Foto: Shutterstock
Her hilser den helt unge Irish Annabell på selveste prins Charles i 2015. Foto: Shutterstock
 

Magtfulde familier
Den nu afdøde Irish Annabel var arving til både Goldsmith og Rothschild-dynastierne. To af Storbritanniens mest magtfulde familier både inden for politik og finansverdenen. Hendes far, Ben Goldsmiths, ældre bror er det konservative britiske parlamentsmedlem Zac Goldsmith.

Irish Annabel er det første barn af ægteparret Ben Goldsmith og Kate Rothschild. De har også sønnerne Frank på 13 år og Ben på 11 år. Ben Goldsmith giftede sig i 2003 med arvingen til bank-imperiet Rothschild, Kate Rothschild i 2003. Parret blev dog skilt i 2012, da Kate Rothschild indledte et forhold med den amerikanske rapper Jay Electronica.

Irish Annabel var ifølge flere medier angivelig sammen med sine søskende arving til en formue på 2,5 milliarder kroner.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere