18-årig Barbie-dukke og muskel-bøf

Julia Vins fra Rusland ligner ikke, hvad man normalt forstår ved en 18-årig, køn pige

Kom bare an...
Kom bare an...

Ved første øjekast ligner hun nærmest en Barbie-dukke, der vil kunne fordreje hovedet på enhver ungersvend.

Men kigger man nærmere efter på 18-årige Julia Vins fra byen Engels i Rusland, får man sig noget af en overraskelse.

Med overarme som en sværvægtsbokser og skuldre brede som en ladeport er en sammenligning med det grønne monster Hulk, ikke helt ved siden af, og Julia løfter også uden besvær, hvad der svarer til vægten af en fuldvoksen hanløve.

- Folk kender mig som 'muskel Barbie'. Det er i orden. Jeg har disse store, smukke øjne, og jeg har make up på, men samtidig er jeg stærk. Jeg ønsker at blive så stor som muligt, siger hun.

Julia Vins var en feminin Barbie-dukke som yngre.
Julia Vins var en feminin Barbie-dukke som yngre.
 

Ingen harmoni
Julia Vins har selvfølgelig ikke altid været så stor. Som barn og yngre var hun dukke-smuk på den feminine måde, og hun var dygtig i skolen. Studerede musik, var vel-læst, god i kunst-fag og deltog i forskellige skole-konkurrencer med succes.

- Men jeg følte aldrig, jeg havde noget specielt mål med mit liv. Min krop var ikke i harmoni med min sjæl. Det var ikke det rigtige for mig.

Meningen fandt hun så i vægtløftning-lokalet.

Julia fandt målet med sit liv i trænings-lokalet.
Julia fandt målet med sit liv i trænings-lokalet.

Muskelbøf.
Muskelbøf.
 

- Jeg interesserede mig ikke for sport, men jeg så sådan på det, at jeg kunne opbygge noget styrke og selvtillid med vægt-træning. Jeg begyndte at kopiere, hvad de mandlige atleter gjorde, men så startede jeg med styrkeløft. Jeg elskede det. Så vidste jeg, hvad mit mål var: At opbygge muskler.

Ikke nemt med modetøj
Et år senere kom hun under en træners vinger og trænede tre-fire timer om dagen fire gange om ugen. Samtidig lagde hun sin kost om, og i 2014 vandt hun verdensmesterskabet i styrkeløft i Moskva. Og satte undervejs verdensrekorder i alle tre discipliner, benbøjning, bænkpres og dødløft.

I alt løftede hun 440 kilo.

En veltrænet bagdel giver skam også bedre sex, så det er bare om at komme i gang! (Polfoto) Krop og træning Mand, træn din røv (det gi'r bedre sex!)

Hun er klar over, at hendes passion ikke ligefrem harmonerer med den gængse opfattelse af en smuk piges interesser.

Julia Vins - 18 år og kamp-stærk.
Julia Vins - 18 år og kamp-stærk.
 

Vægtløfter-kæreste
Men hun sørger for altid at se ordentlig ud, når hun konkurrerer og træner.

- Jeg har altid make up på, og håret sidder, som det skal. Jeg holder af modetøj, men det er ikke altid nemt at finde tøj i min størrelse.

Hendes forældre har valgt ikke at blande sig i hendes sports-aktiviteter, men hun har en kæreste, 29-årige Sergei, der aktivt gør alt for at støtte hede.

Følg det skræddersyede program og få større muskler på få uger. (Foto: Colourbox) Krop og træning Sådan får du store overarme (på få uger)

Har du planer om at få vaskebræt? Så står den på styrketræning to tre gange om ugen - få programmet herunder. (Polfoto) Krop og træning Sixpack på seks uger – sådan får du vaskebræt

Han er selv vægtløfter og noget af et stort brød.

- Mange har prøvet at nedgøre mig, men min træning har gjort mig stærk, både fysisk og mentalt.

- Jeg er ikke en almindelig dukke. Jeg bryder mig ikke om at tænke på, hvad jeg var blevet til, hvis jeg ikke var blevet til Muskel Barbie, siger den smukke muskelbøf.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere