44-årig skuespiller mor igen

Neve Campbell, der især er kendt fra 'Scream'-filmene, har adopteret en lille dreng

Neve Campbell til premieren på 'Scream 4'. Foto: AP
Neve Campbell til premieren på 'Scream 4'. Foto: AP

Neve Campbell var en af 90'ernes helt store tv- og filmstjerner. Hun slog igennem med serien 'Vi bli'r i familien' og var siden del af den meget succesfulde filmserie 'Scream'.

De seneste år er det dog ikke meget, man har hørt til den 44-årige skuespiller, der dog havde en rolle i 'House of Cards'.

Men nu er hun igen kommet i mediernes søgelys, efter hun lørdag afslørede, at hun og kæresten JJ Feild har adopteret en dreng.

'Ren lykke!!! Det har været hemmeligt indtil nu, da JJ og jeg ville vente, til det var officielt, men for fem måneder siden adopterede vi en smuk lille dreng. Han hedder Raynor, og vi er vildt forelskede i ham,' skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil.

38-årige Neve Campbell skal være mor for første gang. (Foto: AP) Intl. kendte Scream-stjerne skal være mor for første gang

Parret, der har været sammen siden 2012, har i forvejen sønnen Caspian, og han har tilsyneladende taget godt imod sin lillebror.

'Vores seksårige søn Caspian er vildt begejstret og spørger hver morgen: 'Må jeg holde min baby? Må jeg give min baby mad? Må jeg lege med min baby?'. Det er det mest fantastiske, vi har oplevet,' skriver den lykkelige mor.

I sit opslag sender hun også en dybfølt tak til Raynors biologiske familie.

'Vi er så taknemmelige for dette smukke lys, der er kommet ind i vores liv, og vi tænker på og er hans biologiske familie taknemmelige for denne fantastiske gave hver eneste dag,' slår hun fast.

Af opslaget fremgår det også, at adoptionen netop er gået endeligt igennem.

Neve Campbell har tidligere været gift to gange - første gang som bare 21-årig - men har ikke børn med andre end JJ Feild.

Neve Campbell, der blandt andet er kendt fra 'Scream' er populær på internettet. Masser af falske nøgenbilleder florerer i cyberspace. Også til morskab for hende selv. (Foto: AP) Intl. kendte Campbell elsker falske nøgenbilleder

30 kommentarer
Vis kommentarer