46-årig seriestjerne er nybagt mor

Den 46-årige skuespillerinde Lucy Liu er netop blevet mor til en velskabt dreng. Det afslører hun selv på de sociale medier

Lucy Liu er blevet mor til en lille søn. (Privatfoto)
Lucy Liu er blevet mor til en lille søn. (Privatfoto)

Sølle fem procent. Det er chancen for, at en kvinde over 45 år kan blive gravid. De relativt dårlige odds holdt dog ikke den amerikanske skuespillerinde Lucy Liu tilbage.

I en alder af 46 år er den kvindelige hovedrolle i den amerikanske Sherlock Holmes-serie 'Elementary' netop blevet mor til en lille dreng. Det afslører hun selv med billeder på de sociale medier Instagram og Twitter.

- Lad mig introducere den nye lille mand i mit liv, min søn Rockwell Lloyd Liu, skriver hun torsdag til et billede af sig selv, der holder sin nyfødte søn på armen.

Se også: Lucy Lius våde kys

Lucy Liu har imidlertid ikke selv båret sit barn igennem de ni måneder, en graviditet typisk varer. En repræsentant for den amerikanske seriestjerne bekræfter over for avisen DailyMail, at barnet er kommet til verden ved hjælp af en rugemor.

Rugemor
- Jeg kan bekræfte, at Lucy Liu er den stolte mor til Rockwell Lloyd Liu, som er bragt til verden via en surrogat. Mor og barn er begge sunde og glade, siger repræsentanten.

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In!

Et billede slået op af Lucy Liu (@lucyliu) den


Den 46-årige skuespiller har ikke selv båret barnet, som hun nu er blevet mor til.

En surrogat eller rugemor kommer typisk i spil, hvis en kvinde ikke er i stand til at gå igennem graviditeten selv. Rugemoren vil typisk blive kunstigt befrugtning med den kommende mors egne æg, hvorved rugemoren ikke selv vil være biologisk relateret til det barn, hun bærer.

Mens brugen af rugemødre er relativt almindelig praksis i USA, er det i Danmark ikke lovligt at blive forældre ved hjælp af surrogat.

Siden sit store gennembrud som den intrigante Ling Woo i advokatserien 'Ally' i slut halvfemserne, har Lucy Liu blandt andet gjort sig bemærket som den ene del af trekløveren 'Charlie's Angels' i filmene af samme navn og i 'Kill Bill'.

I 2012 landede hun så rollen som det kvindelige modstykke til den litterære figur Dr. Watson i serien "Elementary", som er bygget på Sir Arthur Conan Doyles bøger om detektiven Sherlock Holmes.

Se også: Lucy Liu gør tv-comeback

Lucy Liu har tidligere været kædet sammen med milliardæren Noam Gottesman. I foråret giftede han sig imidlertid med sin kæreste Bianca Duenas.

Her ses Lucy Liu på den røde løber i 2014 (video: Splash)

6 kommentarer
Vis kommentarer