56-årige Clooney er blevet far til tvillinger

Skuespilleren George Clooney og hans viv kan nu kalde sig forældre til Ella og Alexander Clooney

Bredt smil fra George Clooney, der netop er blevet far til et sæt tvillinger. Foto: Evan Agostini/AP
Bredt smil fra George Clooney, der netop er blevet far til et sæt tvillinger. Foto: Evan Agostini/AP

Hollywoods gyldne stjernepar skuespilleren George Clooney og menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney er blevet forældre til parrets første børn.

Se også: Kritikken hagler ned over Bieber-arrangør

Det bekræfter parrets repræsentant over for People.

- Denne morgen har Amal og George budt Ella og Alexander velkommen ind i deres liv. Ella, Alexander og Amal er sunde, glade og har det godt, lyder det i en erklæring.

Det er en lille pige og en lille dreng, som Amal Clooney har født, men allerede tidligt i graviditeten vidste parret, at de ville få en af hver.

I et interview med det amerikanske medie Radar, fortalte George Clooneys mor, Nina Warren, nemlig i februar, at hendes søn og svigerdatter ventede tvillinger, og at der var tale om en af hvert køn.

Se også: Sikkerhedschef raser over forældre efter Bieber-koncert: - Helt forrykt!

Stjerneparret bekræftede, at de ventede tvillinger, efter at kollegaen og kammeraten Matt Damon i et interview var kommet til at afsløre, at den prisvindende skuespiller skulle være far.

- Vi er så glade og virkelig spændte. Det bliver et eventyr. Vi har mere eller mindre omfavnet det hele med åbne arme, fortalte George Clooney efterfølgende til det franske tv-program Rencontrés de Cinema.

2 kommentarer
Vis kommentarer