Action-man viser levemands-muskel

Jeremy Clarkson filmer nyt show på Barbados med sine 'Top Gear'-venner

Se Clarkson i aktion her (Video: Splash News)

Han er ikke ligefrem en yndefuld bade-nymfe at se på, tv-personligheden Jeremy Clarkson, der for tiden befinder sig på Barbados med sine 'Top Gear'-medværter, James May og Richard Hammond.

'Top Gear' er et overstået kapitel, efter at Clarkson blev fyret fra BBC for at have skabt sig overfor producenten af programmet, Oisin Tymon, fordi denne ikke kunne skaffe en ordentlig steak efter dagens optagelser sidste år.

Istedet har det berygtede motor-team indgået en aftale med Amazon Prime om et tilsvarende show, og her indgår Barbados åbenbart i geografien.

Vandhund i bølgerne.
Vandhund i bølgerne.
 

I hvert fald har den hårdføre tv-vært udført nogle halsbrækkende stunt i havet med kameraer i hælene, som man må gå ud fra skal indgå i programmet.

Trioen har et budget på halvanden milliard kroner, og det ser ud til, at de har tænkt sig, der ikke skal være en bøjet 5-øre tilbage, når de er færdige.

Men 55-årige Jeremy Clarkson skal måske også tænke lidt på, hvordan han tager sig ud, når han leger action-man og vandhund. Nogle vil sikkert mene, at en velvoksen levemands-muskel og badebukser, det kniber med at holde på plads, ikke er den rette kombination for at få noget til at pynte i landskabet.

1 af 4 Svær balancegang.
2 af 4 Ned på alle fire.
3 af 4 Jeg klarede den.
4 af 4 Pas på beklædningen, Jeremy.
26 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere