Actionhelt kæmper mod alderdommen

'Rocky'-bøffen Sylvester Stallone kan mærke alderen trykke, men forsøger at få det bedste ud af tilværelsen som muligt

Stallone vil have alderssvarende roller nu. (Foto: AP)
Stallone vil have alderssvarende roller nu. (Foto: AP)

Selv om dåbsattesten siger 69 år, har alderen ikke knockoutet 'Rocky'-skuespilleren Sylvester Stallone endnu, men skavankerne sniger sig mere og mere ind på den aldrende actionbøf.

Det erkender den Oscar-nominerede filmstjerne i et åbenhjertigt interview med mediet Deadline.com.

Intet godt ved at blive ældre
- Den bedste ting ved at blive ældre er lige nøjagtig ingenting. Der er absolut intet godt ved at blive ældre, konstaterer han kortfattet.

- Det værste er, at jeg har problemer med min nedre del af ryggen for slet ikke at tale om knæene. Det eneste gode er, at jeg er blevet mere tolerant med årene, siger Stallone og uddyber:

Brutal far
- Ens sjæl vokser en smule med alderen, og jeg er mere tilgivende end før. Min far, som var en meget brutal mand, sagde som det sidste til mig på sit dødsleje, at jeg skulle lære at tilgive.

På trods af at Stallone har passeret pensionsalderen, har han stadig forrygende fart i filmkarrieren, som har taget en mere dramatisk drejning end hans roller førhen, som mest af alt har stået på pistoler og prygl, og det glæder den aldrende actionhelt midt i skavankerne.

Vil være som Clint Eastwood
- I dag kigger jeg på roller, som er udfordrende og alderssvarende, selv om jeg har haft meget succes med mine actionfilm. Jeg ser på Clint Eastwood, som virkelig har sat barren højt og laver kvalitetsarbejde i sin sidste del af livet. Det samme stræber jeg efter at gøre, siger Stallone, der har været gift med danske Gitte Nielsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Stallone i rollen som mentor i 'Creed'. (Foto: SF Film)
Stallone i rollen som mentor i 'Creed'. (Foto: SF Film)
 

Stallone nomineret til Golden Globe
Senest har skuespilleren genoptaget sin kultrolle som bokseren Rocky Balboa i den nye film 'Creed', hvor han ikke selv hopper i ringen, men derimod bliver mentor og træner for et ungt boksetalent.

Stallones præstation har kastet en Golden Globe-nominering af sig, og filmiagttagere mener, at han kan blive nomineret til verdens fineste filmpris, Oscaren, for sin optræden.

30 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere