Actionstjerne uigenkendelig på chok-foto: Her er hans besked til fansene

Filmstjernen Jet Li beroliger sine mange bekymrede fans, efter foto gik viralt

Jet Li ses her i 'Romeo Must Die' fra 2000. Foto: All Over Press/Warner Bros
Jet Li ses her i 'Romeo Must Die' fra 2000. Foto: All Over Press/Warner Bros

Den kinesiske filmstjerne og kampsportsekspert Jet Li har sendt en beroligende melding til sine mange fans, efter et foto i forrige uge gik viralt og skabte bekymring for hans helbred. Det skriver CNN.

Den 55-årige actionstjerne blev i 2010 diagnoseret med hyperthyreose. Det er en tilstand, hvor en person har overskydende mængder af hormoner i sin skjoldbruskkirtel. Tilstanden kan blandt meget andet resultere i vægttab og søvnløshed.

En fan lagde et friskt billede af Jet Li på Twitter og ønskede ham god bedring. På fotoet ser den 55-årige skuespiller både svækket og væsentligt ældre ud end sin alder, og mange fans udtrykte deres bekymring for Jet Lis helbred.

Nu har han sendt en melding til sine fans, og der er godt nyt fra den populære kineser.

'Jeg vil gerne takke alle de fans, der har udtrykt deres bekymring for mit helbred. Jeg har det fantastisk, og jeg glæder mig til at dele kommende projekter med jer. Lige nu vil jeg bare gerne takke jer for at bekymre jer om mig', lød meldingen fra Jet Li, hvis manager Steve Chasman også har kommenteret fotoet.

Til Washington Post fortæller han, at Jet Lis sygdom ikke er livstruende, og at stjernen tackler det fint.

Jet Li havde sin storhedstid i halvfemserne og starten af dette årtusinde, hvor han medvirkede i film som 'Romeo must die' og 'Dødbringende våben 4'. Jet Lis seneste større optræden var i 2014, hvor han medvirkede i 'The Expendables 3' sammen med andre tidligere actionstjerner som Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger.

Jet Li i 'The Expendables 3' i 2014. Foto. All Over Press/Lionsgate.
Jet Li i 'The Expendables 3' i 2014. Foto. All Over Press/Lionsgate.
 

21 kommentarer
Vis kommentarer