Agent 007 mærker alderen trykke

Daniel Craig kan godt mærke forskel på kroppen fra de forrige James Bond-indspilninger

Midt under optagelserne til 'Spectre' havde Daniel Craig tid til at vinke til sine fans på kajen. Foto: AP
Midt under optagelserne til 'Spectre' havde Daniel Craig tid til at vinke til sine fans på kajen. Foto: AP

Når den nye James Bond-film 'Spectre' har premiere i slutningen af oktober, er det fjerde gang man kan opleve skuespilleren Daniel Craig i rollen som agent 007. Og det er altså noget den 47-årige Bond-stjerne begynder at kunne mærke på egen krop.

Se også: Hemmelig agent ødelægger luksusbiler for 246 mio. kr.

- Det begynder at blive hårdere. Men sådan er livet. Jeg bliver ved, så længe fysikken kan holde til det, fortæller Daniel Craig i et interview med avisen The Daily Mail.

Den 47-årige stjerne fortæller, at han 'arbejder sig selv ihjel' for at komme i form op til indspilningerne og indrømmer samtidig, at han har skåret ned på sine egne stunts, siden agent-præstationerne i 'Casino Royale', 'Quantum of Solace' og senest i 'Skyfall' fra 2012.

Se også: Han skal synge den nye Bond-sang

Og det er måske ikke helt dumt. Den 47-årige skuespiller kom i hvert fald til skade under indspilningerne af den nyeste Bond-film, som er den 24. i rækken.

- Jeg kom til skade med mit knæ, da vi havde filmet en tredjedel af filmen, og vi blev nødt til at stoppe indspilningerne i to uger, mens jeg blev opereret. Jeg har det fint. Men jeg har det langt fra perfekt, afslører Daniel Craig, som mellem Bond-filmene også har haft hovedrollen som Michael Blomkvist i den engelske genindspilning af Stieg Larssons Millenium-hit, 'The Girl with the Dragon Tattoo'.

Se også: James Bond afviser Star Wars

'Spectre' har dansk premiere 30. oktober.

11 kommentarer
Vis kommentarer