Al Pacino til datter: Drop vores efternavn

Det gavner ikke Al Pacinos datter, at hun har så kendt et efternavn, mener hendes far, der gerne vil have, at hun ændrer det.

Al Pacino ankommer her med datteren Julie Marie til Golden Globe i 2004.  (AP Photo/Kevork Djansezian)
Al Pacino ankommer her med datteren Julie Marie til Golden Globe i 2004. (AP Photo/Kevork Djansezian)

Det er et ikonisk efternavn, datteren til Al Pacino har fået af sin far, men nu vil den verdensberømte skuespiller gerne have, at hun får et nyt.

Det skriver Bang Showbiz.

Al Pacinos ældste datter Julie Marie, der er 25 år, vil nemlig gerne selv lave film, og det mener skuespilleren er sværere, fordi hun har det berømte efternavn.

- Jeg har det stadig sådan, at det nok ville være bedre for hende, i hendes unge liv, at have et andet navn, så hun ikke er så genkendelig, siger han og fortæller, at han har bedt sin datter om seriøst at overveje at ændre navn.

'Scarface'-skuespilleren har også tvillingerne Anton James og Olivia Rose med skuespillerinden Beverly D'Angelo, men de 14-årige søskende har fået deres mors efternavn.

Selv har Al Pacino levet i rampelyset i mere end 50 år.

- Man forstår ikke værdien af sin anonymitet, før man mister den. Så får den betydning. Vi vil jo alle sammen gerne have opmærksomhed. Vi vil gerne anerkendes og kan godt lide, at der bliver sat pris på os. Det er en ting. At være usynlig er en anden, siger han til Shortlist Magazine.

/ritzau/FOKUS

17 kommentarer
Vis kommentarer