Aldrende Oscar-vinder er død

Dorothy Malone var også med til at gøre soap-fænomenet populært i Amerika

Dorothy Malone var glad for sin Oscar i 1956. Foto: All Over Press
Dorothy Malone var glad for sin Oscar i 1956. Foto: All Over Press

Den tidligere Oscar-vinder og soap-stjerne Dorothy Malone er død i en alder af 93 år.

De bekræfter datteren, Mimi Vanderstraaten, der også fortæller, at moderen døde i sin hjemby, Dallas, Texas, af 'naturlige årsager'.

Dorothy Malone vandt en Oscar for bedste birolle i filmen 'Written in the Wind' i 1956. I filmen spillede hun en alkoholisk nymfoman, der forsøgte at forføre Rock Hudson, der i filmen var gift med Lauren Bacall.

Alfie Curtis i rollen som den anløbne karakter Dr. Evazan, der forsøger at skræmme unge Luke ved at fortælle, at han har en dødsdom i 12 solsystemer. Intl. kendte 'Star Wars'-skurk død

Et af de seneste billeder af afdøde. Foto: All Over Press
Et af de seneste billeder af afdøde. Foto: All Over Press

Heanther Menzies-Urich (nummer fire fra venstre) spillede Louise i 'The Sound of Music'. Foto: All Over Intl. kendte 'Sound of Music'-stjerne død juleaften

I 60'erne var hun med til at gøre soap-fænomenet populært på amerikansk tv med serien 'Peyton Place', der blev vist fra 1964 til '69. Serien gjorde også Mia Farrow og Ryan O'Neal til stjerner.

Afdøde var fra 1959 til '64 gift med den franske skuespiller Jacques Bergerac. De fik to døtre sammen. Efter skilsmissen giftede hun sig to gange yderligere.

Heather North er død 71 år gammel. Foto: Everett Collection Intl. kendte Heather North er død

7 kommentarer
Vis kommentarer