Aniston: Jeg er ikke bollet tyk endnu

'Friends'-stjernen er lykkelig med Justin Theroux, men endnu er der ingen børn på vej

Også da hun skulle præsentere sin nye parfume, 'Lolavie', smed Jennifer tøjet for fotografen. (TARGET PRESS / RAFA CROS)
Også da hun skulle præsentere sin nye parfume, 'Lolavie', smed Jennifer tøjet for fotografen. (TARGET PRESS / RAFA CROS)

Superlækre Jennifer Aniston lader sig oftere og oftere fotografere i meget lidt tøj - en selvtillid, man godt kan have på fornemmelsen af skyldes en kåring for nylig, der gjorde hende til den mest sexede kvinde nogensinde.

Lidt af en udmærkelse, for man må da sige, at der er - og har været - en del konkurrenter, der ligeså godt kunne være løbet med titlen.

Men det er slet ikke kåringen, der i denne omgang får hende til at optræde i en sort bh og et miniskirt i magasinet GQ sammen med sin medspiller i filmen 'Wanderlust', Paul Rudd.

30'erne forsvandt bare
Næh, det er det faktum, at hun nu er en voksen dame, der har passeret de 40 år - og det har gjort hende godt, siger hun i et medfølgende interview med magasinet.

- 40'erne er fede. 30'erne forsvandt bare.

'Friends'-stjernen afslører, at hun har taget lidt på i vægt efter at have kvittet smøgerne for nylig, men det skal man vist have et større lup i aktion for at kunne se.

Hun er lykkelig i sit forhold til skuespilleren Justin Theroux, men der er ingen børn på vej endnu.

- Folk ser gerne, at jeg bliver gravid, men det er ikke sådan, at jeg have et barn. Sker det, så sker det, og jeg er ikke bollet tyk endnu, siger den 43-årige skønhed.

1 af 4 Jennifer Aniston er på forsiden af marts-.udgaven af GQ med medspilleren Paul Rudd. (Planet Photos)
2 af 4 Det er ikke første gang, Jennifer Aniston optræder meget bart i GQ. (AP Photo/GQ)
3 af 4 Sammen med kæresten, Justin Theroux, i gaderne på Manhattan. (Black Sheep)
4 af 4 Også da hun skulle præsentere sin nye parfume, 'Lolavie', smed Jennifer tøjet for fotografen. (TARGET PRESS / RAFA CROS)
0 kommentarer
Vis kommentarer