Anklager Scientology for seksuelt misbrug

Leah Remini håber, at hun kan få FBI til at efterforske Scientology

Leah Remini gør op med sin fortid som Scientolog. Foto: AP
Leah Remini gør op med sin fortid som Scientolog. Foto: AP

NB! Denne artikel er opdateret 15. august 2017 med en reaktion fra Scientology Kirken i bunden af artiklen.

Winona Ryder voksede op i den såkaldte 'Rainbow Commune, der hverken havde elektricitet, toilet eller rindende vand. Foto: AP Kendte Hollywood-skuespillere, der voksede op i en sekt

Lea Remini har skrevet bogen  'Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology', og nu bliver hun angrebet af Scientology.(Foto: AP) Intl. kendte - 31. okt. 2015 - kl. 22:27 Scientology går til angreb på skuespiller

Fra barnsben var skuespillerinde Leah Remini, bedst kendt for sin rolle som Carrie i 'Kongen af Queens', tilknyttet Scientology, og ifølge hende foregår der både fysisk og seksuelt misbrug i religionen, hvor eksempelvis Tom Cruise og Elisabeth Moss er blandt de celebre medlemmer.

- Scientologys regler dikterer, at børn er voksne mænd og kvinder i små kroppe. De tror, at en syvårig pige ikke skælver, hvis hun bliver kysset passioneret, fortæller Leah Remini i et interview med The Hollywood Reporter.

- Hvis et barn bliver udsat for et overgreb, kan barnet eller dets forældre ikke gå til politiet, for det er imod reglerne. Det skal ordnes internt. Overgrebsmanden vil få spirituel vejledning, mens ofret for overgrebet bliver straffet for selv at tiltrække overgrebet, siger skuespillerinden.

- Det er sgu dejligt, siger André Boas, efter han har fået medhold i Pressenævnet. Foto: Peter Kjeldsen/STV Production /TV 2 TV - 9. aug. 2017 - kl. 14:04 Kunderne forsvandt efter TV2-program: Nu må tømreren lukke sit firma

Hjerteløs behandling
Om den hjerteløse behandling af børn, der bliver udsat for overgreb, konkluderer Leah Remini:

- Der er ikke nogen ofre i Scientology. Alt, der sker for dig i Scientology, sker, fordi du fik det til at ske, siger hun.

Se også: Aller i intern krig: Stort drama om historisk Henrik-interview

Med sin serie 'Leah Remini: Scientology and the Aftermath' håber hun at gøre flere troende fri og ideelt samle så mange beviser, at hun kan pudse FBI på den moderne trosretning.

- Jeg vil have FBI, politiet, Justitsministeriet og Skattevæsenet i gang. Hvis FBI vil have noget fra hånden, skal de bare lave en razzia. Alle, der har været i Scientology, har mapper, og alt, man nogensinde har sagt, er i de mapper, siger skuespillerinden.

Scientology Kirken afviser dog blankt Leah Reminis udtalelser og kommer med følgende udtalelse.

"Leah Reminis beskyldninger er totalt uunderbyggede og falske, og der er allerede taget skridt for at forberede retsforfølgelse. Vi har også lavet en hjemmeside med den anden side af historien på http://www.leahreminiaftermath.com."

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen