Anklaget for voldtægt og sexmisbrug: Nu skrider konen

Georgina Chapman kan og vil ikke leve sammen med en mand, der er anklaget for at have forulempet adskillige kvinder

Georgina Chapman har fået nok efter de alvorlige anklager mod Harvey Weinstein. Video: AP

Anklager om seksuelt misbrug vælter ned over mediemogulen Harvey Weinstein, og nu kan hans kone ikke mere.

Georgina Chapman har meddelt, at hun forlader Weinstein, som hun blev gift med i 2007. Parret har to børn sammen, og det er blandt andet for deres skyld, at 41-årige Chapman nu skrider fra den 65-årige filmmand.

- Min første prioritet lige nu er at tage vare på mine to små børn, siger Georgina Chapman om børnene på fire og syv år.

Anklagerne mod Weinstein omfatter uønsket oralsex, tvungen oralsex og fuldbyrdet sex, og de kommer fra adskillige celebre verdensstjerner som Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow og Rosanna Arquette.

Gwyneth Paltrow er bare en af mange kendte skuespillere, der har følt sig forulempet af filmbossen Harvey Weinstein. Foto: AP Intl. kendte - 10. okt. 2017 - kl. 22:08 Kendt skuespiller om skandaleramt filmboss: Jeg var rædselsslagen

Gwyneth Paltrow beskriver Harvey Weinsteins forsøg på at overtale hende til at give ham massage på sit hotelværelse, da hun var yngre, og Angelina Jolie fortæller, at hun også har haft en dårlig oplevelse med Weinstein, da hun var yngre. Derfor har hun senere nægtet at arbejde sammen med ham og advaret andre om at gøre det samme.

Frygtelige afsløringer
For Georgina Chapman er det frygteligt at høre om alle de kvinder, hendes – nu tidligere – partner angiveligt har forgrebet sig på.

- Mit hjerte går i stykker ved tanken om alle de kvinder, der har lidt forfærdeligt på grund af de utilgivelige handlinger. Jeg har valgt at forlade min mand, siger hun til det amerikanske magasin People.

Se også: Obama væmmes: Nye anklager om Weinstein-voldtægter

Tidligere på ugen blev Weinstein fyret fra det selskab, han selv har været med til at starte op.

Ifølge flere amerikanske medier er den sex-anklagede mediemogul nu taget til Europa for at modtage behandling for sin sexafhængighed.

Foto: AP Film - 9. okt. 2017 - kl. 07:42 Anklages for sexchikane over tre årtier: Hollywoods mest magtfulde fyret fra sit eget selskab

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen