Heil Harry

Den britiske prins Harry har skabt forargelse ved at møde op til en udklædningsfest iført en naziuniform

Heil Harry. Den britiske prins tænkte nok ikke på de titusinder af briter, der døde under 2. verdenskrig, da han iførte sig uniformen. (Foto fra The Sun)
Heil Harry. Den britiske prins tænkte nok ikke på de titusinder af briter, der døde under 2. verdenskrig, da han iførte sig uniformen. (Foto fra The Sun)
Prins Harry har for alvor lagt sig ud med den britiske befolkning, efter han i weekenden deltog i en kammerats fødselsdagsfest i ført en nazi-ørkenuniform.

Prinsens noget kontroversielle udklædning bliver i dag afsløret på forsiden af Storbritanniens største avis The Sun.

Forsidebilledet viser en afslappet prins iført en tysk ørkenuniform fra nazitiden og en drink i den ene hånd og en smøg i den anden.

Prins Harry har i en pressemeddelelse undskyldt sin udklædning.

- Jeg er meget ked af, hvis jeg har stødt nogen. Det var et dårligt valg af udklædning og jeg undskylder.

Udklædningsfesten i West Littleton var prins Harrys ven Harry Meades 22 års fødselsdag. De 250 gæster blev ifølge invitationen opfordret til at møde op i et national- eller koloni-tema.

Harrys storebror, prins William, deltog også i festen. Han havde valgt en mere uskyldig løve, som udklædning.

Flere iagttagere tager kraftigt afstand fra prinsens udklædning og kalder det for det dummeste prinsen til dato har gjort.

Sidste år gjorde prins Harry sig bemærket ved at overfalde en paparazzifotograf i en brandert. Dengang høstede han stor sympati i den britiske befolkning. Det skal han nok ikke regne med denne gang.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere