- Jeg er far til Michael Jacksons børn

Kongen af Pop er måske ikke biologisk far til hans egne, hvis man skal tro hans barndomsven

Mark Lester var gode venner med Michael Jackson. (Foto: Simon Dawson/AP)
Mark Lester var gode venner med Michael Jackson. (Foto: Simon Dawson/AP)

Den tidligere barnestjerne og Michael Jacksons barndomsven Mark Lester tror, at han er den biologiske far til afdøde superstjernes børn Prince Michael, Paris og Blanket. Og han er villig til at gennemgå DNA-test for at bevise det.

Englænderen hævder, at popkongen bad om ham at donere sæd et år før fødslen af Michael Jacksons børn.

- Jeg husker, at Michael ringede og sagde, 'Du har ikke nogen fertilitets problemer, har du? Så ud af det blå omkring et år efter, der nævnte han sæddonation, og jeg accepterede, siger Mark Lester, ifølge Daily Mail, og uddyber:

- Jeg donerede nogle gange, men vi talte aldrig om det. Det var virkelig en mærkelig forespørgsel, men mens Michael var i live, der gav jeg det aldrig en tanke. Jeg donerede ikke for at få noget ud af det.

Intl. kendte - 9. aug. 2009 - kl. 22:00 - Jeg er far til Jacksons datter

Det er angiveligt udseendet hos børnene, der har fået Mark Lester, som er gudfar til alle tre børn, på disse tanker, da han mener at de ligner hans børn:

- Jeg har bemærket ligheden i mine børn og hans. Min datter Olivia udseende ligner Paris'. Folk har også pointeret ligheder mellem mig selv, da jeg var yngre, og Prince.

- Han var en god far for dem, opdragede dem og var strålende med børnene, derfor gik jeg ikke videre med det, men der er naturligvis en god mulighed for at jeg kunne være en biologisk far red, fortæller Mark Lester.

Barndomsvennen, som superstjernen lærte at kende i 1978 efter en Jackson 5-koncert i London, vil dog ikke tage en DNA-test uden børnenes tilladelse:

- Jeg vil ikke have DNA-test uden børnenes tilladelse, men når børnene har en alder til det, og det ikke er langt væk, og de beslutter, at de vil have mig til at gøre det, så gør jeg det. Det er op til dem.

1 kommentar
Vis kommentarer