Tori Spelling taber 20 kilo

Hollywood-ikonet har tabt sig 20 kilo, siden hun fødte sit fjerde barn i august sidste år

Tori Spelling er efter sin fødsel tilbage i topform og med flot, flad mave. Der er fire måneder mellem billederne. (Foto: Forty Seven/WENN.com og Polfoto)
Tori Spelling er efter sin fødsel tilbage i topform og med flot, flad mave. Der er fire måneder mellem billederne. (Foto: Forty Seven/WENN.com og Polfoto)

Den tidligere Beverly Hills-stjerne Tori Spelling har smidt de ekstra kilo, hun tog på, da hun var gravid med sit fjerde barn, Finn Davey. De skriver Female First.

Se også: Tori Spelling fik en Finn

- Jeg er rigtig glad, som det er nu. Jeg synes, min mave er flot nu, siger skuespillerinde efter vægttabet på over 20 kilo.

Tori Spelling har spillet med i flere film og tv-serier, men er bedst kendt i rollen som den jomfruelige Donna Martin i tv-serien 'Beverly Hills 90210'.

Se også: Nu kan Tori Spelling snart åbne en zoo

Den 39-årige skuespillerindes vægtforøgelse kom under en meget kompliceret graviditet, hvor hun røg ind og ud af hospitalet flere gange.

20 uger inde i graviditeten med Finn Davey blev hun nemlig diagnosticeret med den potentielt farlige sygdom Placenta Prævia. Tilstanden betyder, at moderkagen dækker livmorhalsen og kan forårsage indre blødninger.

- Min vægt var det sidste, jeg tænkte på, siger skuespillerinden, der efter den traumatiske graviditet blev mor til en sund og rask dreng i august sidste år.

Se også: Beverly Hills-stjerne lider af sjælden sygdom

Hollywood-ikonet har i forvejen tre børn med sin mand, Dean McDermott. Liam Aaron på fem, Stella Doreen på fire og Hattie Margaret på 19 måneder.

Se også: Toris telefon-fobi

0 kommentarer
Vis kommentarer