Justin Bieber tæt forhold til sin præst

Den unge popsanger, som lørdag skal synge i Danmark, er af gud tiltænkt en særlig mission, lyder det

Justin Bieber mener selv, at han er et godt og kristent menneske. Foto: AP
Justin Bieber mener selv, at han er et godt og kristent menneske. Foto: AP

Justin Bieber er en religiøs ung mand. Popsangeren, der på lørdag optræder i Parken i København, opretholder et tæt forhold til sin præst, selv når han er på turné. Det skriver magasinet Female First.

Det er Biebers præst, Judah Smith fra The City Church i Kirkland i Washington, der i et interview med E! News fortæller om det nære forhold mellem de to.

Læs også:

Se også: Stakkels Bieber: Jeg har ingen venner

- Justin og jeg taler regelmæssigt om de hellige skrifter. Jeg tror, du kan opnå en masse ro og klarhed gennem Biblen, siger Judah Smith.

Den 19-årige sanger har tidligere sagt, at han er overbevist om, at gud har tiltænkt ham en særlig mission på jorden. Bieber mener også, at han har opnået berømmelse ved at hjælpe andre mennesker.

Læs også:

Justin Bieber er glad for sin lille abe. Foto: privat Intl. kendte - 30. mar. 2013 - kl. 15:13 Bieber fanget i told med ulovlig abe

- Jeg tror, det er en del af forklaringen på, at jeg er her. Ikke fordi jer er talentfuld, men fordi gud havde et formål med mig om at hjælpe andre. Jeg er åndelig. Selv om jeg sov over mig og gik glip af gudstjenesten i går, siger han.

Læs også:

Se også: Skandale-Bieber - nu i nabostrid

Justin Bieber fortæller også, at han bestræber sig på at ignorere kritik og hadefulde udfald på internettet.

- Jeg har så mange tilhængere på Twitter, at jeg sjældent ser en ubehagelig besked, siger han.

- Men jeg ser så meget andet på internettet, at jeg nogle gange bare har lyst til at gå efter folk, men så tænker jeg mig om to gange: Hvis jeg bliver svinet til, vil jeg bare gøre personen berømt ved at svare igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer