Helena Christensen forsvarer Kardashian

Pressens hetzer gravide Kim Kardashian med hendes vægt, raser hun

Helena Christensen raser over det store fokus på Kim Kardashians vægt, som hun mener, er et urimeligt og forkert hetz mod en gravid kvinde. (Foto: AP)
Helena Christensen raser over det store fokus på Kim Kardashians vægt, som hun mener, er et urimeligt og forkert hetz mod en gravid kvinde. (Foto: AP)

Den danske supermodel, fotograf og modedesigner, Helena Christensen, har fået nok af pressens hetz mod gravide Kim Kardashian.

I et åbent brev, der er blevet lagt op på Huffington Post, harcelerer hun over sladderbladenes evige fokus på kendte kvinders vægt, som hun mener, er gået langt over stregen i Kardashians tilfælde.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian glad for kæmpekroppen

- Det er væmmeligt og modbydeligt at se, hvordan visse medier konstant cikanerer gravide Kim Kardashian. Ikke nok med at de konsekvent skaber et negativt fokus på kvinder fysiske former, men at de laver offentligt mobberi og angriber en gravid kvinder over hendes voksende former, er bare lavere end lavt, skriver Helena Christensen i brevet.

Læs også:

Se også: Kardashian kæmper med sine kilo

- Det er ligegyldigt, hvem kvinden er, eller hvad hun laver. Ingen burde nogensinde blive dømt i offentligheden på deres krop, men at angribe en ventende mor er helligbrøde og bare forkert. En gravid kvinde bør ikke blive kritiseret for sine former, punktum!, slutter Helena Christensen.

Læs også:

Se også: Kardashian: Hvor bliver maven af?

1 af 2 Det er billeder som dette, hvor paparazzi-fotografer tager billeder af den svulmende gravide Kardashian, der har fanget pressens interesse og Helena Christensens harme. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Helena Christensen raser over det store fokus på Kim Kardashians vægt, som hun mener, er et urimeligt og forkert hetz mod en gravid kvinde. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere