Al Pacino voksede op på gaden

Lige nu er den 72-årige aktuel med Phil Spector-filmen

Al Pacino er en rigtig gadedreng. Foto: AP
Al Pacino er en rigtig gadedreng. Foto: AP

Al Pacino, en af verdens mest kendte skuespillere kan kende lidt af sig selv i flere af sine roller - i blandt andet 'Godfather' og 'Scarface'.

Til svenske Expressen fortæller Pacino, at det bl.a. skyldes, at han ikke havde den trygge barndom, som han har ønsket for sine børn.

Læs også:

Se også: Pacino som hårrejsende Spector

- Jeg kommer fra det sydlige Bronx, og da jeg voksede op, havde jeg absolut ingen mennesker omkring mig, som jeg kunne regne med. Jeg voksede op ude på gaden, og det var der, jeg lærte, hvordan livet er. Jeg havde to-tre venner, som var vældigt vigtige for mig, men de døde, siger Pacino til avisen.

- Men vores venskab var stærkt, og når jeg ser tilbage på de dage, morer jeg mig. Selv om alt dette skete, før jeg var fyldt 16 år. Det lærte mig, hvad jeg ved om venskab, og det er jeg enormt taknemmelig for. Ellers så havde jeg aldrig siddet her i dag, tilføjer han ifølge Dagbladet.

Læs også:

Se også: Se Pacinos 40 år yngre kæreste

Den nu 72-årige skuespiller har tre børn med to forskellige kvinder. I de senere år har han holdt sammen med sin 40 år yngre kæreste, Lucila Solá.

Ifølge Expressen fortæller Pacino, at han ikke har nogen planer om at gå på pension.

- Jeg ved ikke engang, hvad 'pension' betyder. Hvad skulle jeg så stille op, hvis en rolle interesserer mig? Som jeg har det nu, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle sige 'ja' til den. Hvis rollerne en dag holder op med at komme min vej, så er det også fint nok. Så finder jeg på noget andet at få tiden til at gå med.

Læs også:

Mange penge skal der til - men så giver Al Pacino sig også og laver en tv-reklame til dig. (Foto: Reklamefilm fra Vittoria Coffee) Intl. kendte - 15. jul. 2010 - kl. 13:39 Al Pacino sælger ud for en kop kaffe

Skuespilleren mener, at han prøver at være til stede for børn sine så meget som muligt. For to år siden blev hans datter, Julie Pacino, arresteret for spritkørsel. Da den anerkendte skuespilleren hørte det, rejste han fluks til New York fra Los Angeles for at støtte hende.

Al Pacino er pt. aktuel i rollen som den drabsdømte pladeproducent Phil Spector.

Plottet bygget på et virkeligt drab, da skuespilleren Lana Clarkson blev fundet skudt i hovedet i Spectors hus i februar 2003. I 2009 blev han dømt for drabet. Spector er blandt de mest successrige musikproducenter igennem tidene, og har arbejdet med med kunstnere som John Lennon, George Harrison, Ramones og Tina Turner.

0 kommentarer
Vis kommentarer