Ven om Bieber-ballade: Vi er jo bare teenagere

Rygterne går på, at den canadiske sanger er ude af kontrol. Men det er blæst op, siger kammerat

Justin Bieber er bare en teenager - problemet er blot, at han er en af verdens mest kendte og derfor mest fulgte, og derfor ved alle, når han træder ved siden af. (Foto: All Over Press)
Justin Bieber er bare en teenager - problemet er blot, at han er en af verdens mest kendte og derfor mest fulgte, og derfor ved alle, når han træder ved siden af. (Foto: All Over Press)

En af Justin Biebers australske venner forsvarer popstjernens opførsel, efter Bieber i den seneste tid har været på sladderbladenes forsider på grund af en turbulent turné i Europa.

Læs også:

Se også: Vred Bieber vrisser af pressen: Træt af jeres løgne

Bieber måtte blandt andet aflyse et show i Portugal, han kollapsede på scenen i London, og han kom også i klammeri med paparazzi-fotografer.

Læs også:

Se også: Bidsk Bieber truer fotograf med tæv

Læs også:

Bieber lagde efterfølgende et billede af sig selv fra hospitalet på nettet. Intl. kendte - 8. mar. 2013 - kl. 02:31 Bieber kollapser på scenen i London

Rygterne har siden svirret om, at den 19-årige sanger er ude af kontrol. Men ifølge Cody Simpson er historierne overdrevne.

- Jeg har lige været i Paris med ham den anden dag. Det var fantastisk. Han har det godt, siger 16-årige Cody Simpson.

- Historierne bliver blæst op. Det er, hvad der sker. Du bliver bare nødt til affinde dig med det. Når alt kommer til alt, så er vi jo bare teenagere, tilføjer den unge australske popsanger.

Læs også:

Se også: Justin Bieber taber bukserne i kæmpe brandert

Siden Justin Biebers turné i Europa har en anden popstjerne - Christian Aguilera - opfordret Bieber til at tage en pause fra rampelyset, så han kan lade batterierne op.

Læs også:

Se også: Aguilera til skandaleramt Bieber: Tag en pause

1 af 2 Justin Bieber har lige været i Paris med et par venner - heriblandt Cody Simpson (til højre), som maner til ro i forhold til Bieber-balladen. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Justin Bieber er bare en teenager - problemet er blot, at han er en af verdens mest kendte og derfor mest fulgte, og derfor ved alle, når han træder ved siden af. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer