Twilight-par genforenet på karaoke-bar

Kristen Stewart og Robert Pattinson fejrede Pattinsons tilbagevenden til Los Angeles med at gå på karaoke-bar

Robert Pattinson og Kristen Stewart er her fotograferet af en fan. De står sammen med en af Kristen Stewarts gode veninder, lige før de går ind på en karaoke-bar i Los Angeles.(Foto: Twitter)
Robert Pattinson og Kristen Stewart er her fotograferet af en fan. De står sammen med en af Kristen Stewarts gode veninder, lige før de går ind på en karaoke-bar i Los Angeles.(Foto: Twitter)

De har gennem flere år nok været verdens mest omtalte par lige efter Brad Pitt og Angelina Jolie. Twilight-parret Kristen Stewart og Robert Pattinson, der har levet et on/off-forhold, siden det blev afsløret, at Kristen Stewart havde været utro med filminstruktøren Rupert Sanders i august måned sidste år.

Men tirsdag aften blev de genforenet i Los Angeles efter to måneders fravær fra hinanden. Robert Pattinson havde nemlig været to måneder i Australien for at indspille filmen 'The Rover'.

Læs også:

Se også: Vampyr-pige savner vampyr-mand

Double-date
Og det ville den 22-årige Kristen Stewart fejre med en double-date. Hun inviterede nemlig sin hjertenskær Robert Pattinson på en karaoke-bar sammen med to andre venner. Den usædvanlige date, der ville have været guf for diverse papparazzi-fotografer blev gjort verdenskendt af den unge fan Laura Austin, der fik overtalt det berømte par til at stille op til et billede, som hun efterfølgende lage ud på sin twitter-profil. Hun skrev: De var i byen med et par gode venner for at more sig. Søde folk. Han virkede lidt genert.

Ifølge de amerikanske medier har Kristen Stewart glædet sig som et lille barn til genforeningen med Robert Pattinson, som hun har kommet sammen med i fire år.

Læs også:

Se også: Hun er Hollywoods mindst sexede

Læs også:

Se også: Pattinson slår op med Kristen Stewart igen1 af 3 Kristen Stewart satte sit forhold til Robert Pattinson alvorligt på spil, da hun var utro med filminstruktøren Rupert Sanders. Her ses hun med instruktøren.(Foto: AP)
2 af 3 Robert Pattinson og Kristen Stewarts poserer for pressen til premieren på 'Twilight Saga: Breaking Dawn 2'.(Foto: AP)
3 af 3 Robert Pattinson og Kristen Stewart er her fotograferet af en fan. De står sammen med en af Kristen Stewarts gode veninder, lige før de går ind på en karaoke-bar i Los Angeles.(Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere