Hollywood-stjerne gik på stripklub i smug

Jennifer Love Hewitt besøgte stripklubber for at aflure frække dansetrin til sin nye musikvideo.

Jennifer Love Hewitt var på stripklub sammen med Idol-dommeren Randy Jackson, fordi hun skulle lure nogle frække danstrin af, som hun skal bruge i en ny musik-video.(Foto: AP)
Jennifer Love Hewitt var på stripklub sammen med Idol-dommeren Randy Jackson, fordi hun skulle lure nogle frække danstrin af, som hun skal bruge i en ny musik-video.(Foto: AP)

Hollywood-skuespiller Jennifer Love Hewitt og American Idol-dommer Randy Jackson har været på besøg på burlesque-klubber i Los Angeles.

Læs også:

Se også: Storbarmede Jennifer som prostitueret

De to stjerner har nemlig været på jagt efter sexede dansetrin, som skuespillerinden skal bruge i en ny musikvideo, skriver Female First.

Jennifer Love Hewitt er meget forbavset over, at ingen genkendte hverken hende eller Randy Jackson, mens de aflurede dansernes frække bevægelser på klubberne.

- Ingen skrev om det eller så os, siger den overraskede skuespillerinde.

Læs også:

Se også: Love Hewitt forsikrer brysterne

De sexede dansetrin skal bruges i en ny musikvideo til Jennifer Love Hewitt’s nye version af det gamle hit 'I'm a Woman' fra 1963.

Randy Jackson er producer på den nye version af sangen, og da han hørte, at Hewitt ville danse burlesque, forslog han straks, at de tog ind og så nogle rigtige burlesque-dansere.

Jennifer Love Hewitt er mest kendt for sin rolle i gyserfilmen 'I Know What You Did Last Summer' samt efterfølgeren til filmen.

Ved siden af skuespiller-karrieren har Hewitt desuden medvirket på en række album som sanger og har også indspillet en single til '"I Know What You Did Last Summer'"- soundtracket.

1 af 3 Jennifer Love Hewitt spiller også en massagepige i tv-serien 'The Client List'. (Foto: AP)
2 af 3 Jennifer fik sit store gennembrud i gyserfilmen 'I Know What You Did Last Summer'.(Foto: AP)
3 af 3 Jennifer Love Hewitt var på stripklub sammen med Idol-dommeren Randy Jackson, fordi hun skulle lure nogle frække danstrin af, som hun skal bruge i en ny musik-video.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!