Bruno Mars løj om stofmisbrug

Bruno Mars indrømmer nu, at han ikke fortalte sandheden til politiet, da han blev anholdt i 2010 for stoffer.

Bruno Mars løj overfor politiet, da han i 2010 blev anholdt af politiet med 2,6 gram kokai. Han sagde, at det var første gang, han prøvede kokain. Men han afslører nu, at det var løgn.(Foto: AP)
Bruno Mars løj overfor politiet, da han i 2010 blev anholdt af politiet med 2,6 gram kokai. Han sagde, at det var første gang, han prøvede kokain. Men han afslører nu, at det var løgn.(Foto: AP)

Den hawaiianske pop- og soulsanger Bruno Mars indrømmer nu, at han løj over for politiet, da han tilbage i 2010 blev arresteret for besiddelse af 2,6 gram kokain i Las Vegas.

Mars fortalte dengang politiet, at det var første gang, han havde taget stoffer. Men det viser sig nu at være løgn, skriver GQ.

- Jeg ved ikke, hvor det kom fra. Jeg var meget beruset. Jeg var virkelig fuld. Så det meste er meget uklart, siger han til GQ.

Han fortæller samtidig, at han nu har lagt episoden bag sig og prøver at komme videre.

- Jeg prøver at glemme det og fortsætte med at arbejde.

Læs også:

Se også: Mars-mand på pigerov igen

Vandt en grammy
Bruno Mars debuterede i 2010 med albummet 'Doo-Wops & Hooligans'. Albummet blev en kæmpe international succes, og sangeren hærgede hitlisterne med sange som 'Just The Way You Are', 'Grenade' og 'The Lazy Song'.

Albummet vandt samtidig en Grammy i kategorien 'Best Male Pop Vocal Performance'.

Læs også:

Se også: Mr. Smørhår - rent bogstaveligt

Kommer til Danmark
Til efteråret gæster grammy-vinderen Danmark i forbindelse med turnéen "The Moonshine Jungle World Tour". Koncerten bliver afholdt i Forum den 31. oktober, og det er første gang, at Bruno Mars spiller i Danmark siden den udsolgte koncert i Valby-Hallen i 2011.

Læs også:

Se også: Hitmager kommer til København

1 af 3 Bruno Mars fotograferet under en koncert i New York.(Foto: AP)
2 af 3 Til efteråret gæster grammy-vinderen Danmark i forbindelse med turnéen "The Moonshine Jungle World Tour".(Foto: AP)
3 af 3 Bruno Mars løj overfor politiet, da han i 2010 blev anholdt af politiet med 2,6 gram kokai. Han sagde, at det var første gang, han prøvede kokain. Men han afslører nu, at det var løgn.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!