Bøffen viser brystmuskler

Skuespilleren Shia LaBeouf viser sin muskuløse krop frem under boksetræning med bokseren Peter Quillian

Den dybt kontroversielle skuespiller Shia LaBeouf, der blev verdenskendt for sin rolle i Transformer-filmene, viser nu sin muskuløse krop frem under boksetræning med bokseren Peter Quillian. Og det er helt tydeligt, at han for lang tid siden har lagt sin fortid som barnestjerne fra sig.

Shia LaBeouf har allerede skabt skandale-historier i alverdens medier, fordi det kom frem, at han drak sig fuld under optagelserne til filmen 'Lawless', hvor han spiller en spritsmugler. Han har ligeledes indrømmet, at han tog rigtig LSD i en scene i filmen 'The Necessary Death of Charlie Countryman', hvor hans karakter skal være kanon skæv i et voldsomt syretrip. I filmen spiller Shia LaBeouf overfor Mads Mikkelsen.

Og endelig har han også meldt ud, at han skal dyrke sex i Lars von Triers kommende film 'Nymfomanen'.

Læs også:

Se også: Shia LaBeouf er single igen

Læs også:

Se også: Shia LaBeouf tog LSD i Mads Mikkelsen-film

Masser af bøffer
Bokseren Peter Quillian har lagt et billede ud på sin Instagram, hvor Shia LaBeouf hiver op i sin t-shirt og fremviser en imponerende muskuløs krop, da han skal byde velkommen til en skare kvindelige fans, der skulle overvære hans boksetræning med Peter Quillian, der netop nu er verdensmester i 'mellemvægt' under WBO.

Og på billedet skriver den berømte bokser: Min nye homie Shia har masser af bøffer.

Og Shia LaBeouf har åbenbart masser af tid til at træne sin krop. Han er nemlig lige droppet ud af Broadway-teaterstykket 'Orphans' på grund af kreative uoverensstemmelser med skuespilleren Alec Baldwin.

Læs også:

Se også: LaBeouf redder søløve

Læs også:

Se også: Druk-ramt Shia LaBeouf skræmmer kollega

Læs også:

Se også: Skal dyrke rigtig sex i Trier-film1 af 2 På dette billede taget sidste år i 2012 fra en scene i filmen 'Fjögur Píanó' ser Shia meget tyndere ud.(Foto: YouTube)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere