Biebers eks: Jeg er glad for at være single

Selena Gomez er romantisk, men hun søger ikke kæreste i øjeblikket, fortæller hun i interview

- Jeg er en kæmpe romantiker, og jeg vil gerne være åben, men jeg har brug for at beskytte mig selv, forklarer Selena Gomez. (Foto: AP/Francois Mori).
- Jeg er en kæmpe romantiker, og jeg vil gerne være åben, men jeg har brug for at beskytte mig selv, forklarer Selena Gomez. (Foto: AP/Francois Mori).

Den 20-årige skuespiller Selena Gomez har tilsyneladende fået nok af kæresteriet efter bruddet med teenageidolet Justin Bieber.

- Jeg ville elske at få en kæreste, men jeg er ikke rigtig på udkig efter nogen lige nu, siger hun i et interview med avisen The Sun.

Hun indrømmer, at berømmelsen har sin pris, når man skal møde nogle af det modsatte køn.

- Man bliver mere forsigtig, når man møder folk. Man ved ikke rigtig, om de ønsker at komme tæt på dig på grund af det, du laver, eller fordi de kan lide dit selskab og virkelig gerne vil hænge ud med dig, fortæller den unge Hollywood-stjerne til The Sun.

Selena Gomez og Justin Bieber sluttede deres forhold i januar, men hun har også tidligere dannet par med Twilight-skuespilleren Taylor Lautner.

Læs også:

Se også: Se Justin - det her går du glip af

- Jeg er en kæmpe romantiker, og jeg vil gerne være åben, men jeg har brug for at beskytte mig selv, lyder det.

Selena Gomez har medvirket i flere Disney-film og serier, og har senest blandt andet medvirket i den mere voksen film 'Spring Breakers'.

- Det er ikke en film målrettet unge teenagere, og jeg har prøvet at fortælle forældre, at denne film ikke er ligesom en Disney tv-serie. Men jeg prøver at gøre det bedste for at træde ud af min komfort-zone, siger hun til avisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere