Kim Kardashian smører sig ind i sit eget blod

Reality-stjernen Kim Kardashian har netop prøvet den sidste skønheds-trend 'Vampyr Ansigtsløft', hvor man smører blod i ansigtet for at komme til at se yngre ud

Kim Kardashian bliver betragtet som en af de mest sexede kvinder i verden. Derfor chokerede det også en del mennesker, da hun lagde det her blodige billede af sig selv ud på sin Instagram-profil.(foto: INstagram)
Kim Kardashian bliver betragtet som en af de mest sexede kvinder i verden. Derfor chokerede det også en del mennesker, da hun lagde det her blodige billede af sig selv ud på sin Instagram-profil.(foto: INstagram)

Kvinderne har lagt agurker på ansigtet eller smurt sig ind i alt lige fra honning til urte-safter for at forbedre deres hud i ansigtet. Men det er dog helt nyt, at man nu også smører sit eget blod i ansigtet for at få en bedre hud og se yngre ud.

Det er en helt ny trend, der har fået navnet 'Vampyr Ansigtsløft', som den kendte reality-stjerne Kim Kardashian netop har prøvet på sin egen krop.

Læs også:

Se også: Kardashian: Hvor bliver maven af?

Flere af Kim Kardashians fans blev noget chokerede, da de på hendes Instagram-profil så nogle billeder af reality-stjernen smurt ind i sit eget blod. Men heldigvis var Kim Kardashian ikke skadet, og hun beroligede hurtigt sine fans med, at det blot var en alternativ skønheds-behandling.

Celleforstærket blodplasma
Rent konkret går behandlingen ud på, at patienten får celleforstærket blodplasma, der er taget fra ens egen krop, smurt ind i huden i ansigtet. Og denne behandling skulle angiveligt gøre, at folk kommer til at se yngre ud. Og behandlingen skulle også efter sigende hindre aldringstegn.

Læs også:

Se også: Kim & Kanye halvnøgne på forsiden

Kim Kardashian besøgte Vampyr Ansigtsløft-klinikken sammen med sin gode ven Johathan Cheban. Og selve behandlingsforløbet bliver en del af det kommende reality-show 'Kourtney & Kim Take Miami'.

1 af 2 Kim Kardashian havde sin gode ven Jonathan Cheban med på klinikken, der tilbyder 'Vampyr Ansigtsløft'.(Foto: Instagram)
2 af 2 Kim Kardashian bliver betragtet som en af de mest sexede kvinder i verden. Derfor chokerede det også en del mennesker, da hun lagde det her blodige billede af sig selv ud på sin Instagram-profil.(foto: INstagram)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere