Fik skideballe af mor for nøgenbilleder

Rihanna måtte stå skoleret efter, at hun havde publiceret nøgenfotos på de sociale medier

Der er også varmt i sådan en pejsestue, men Rihannas mor har ikke forståelse for at datteren smed klunset på Instagram. (Foto: Instagram).
Der er også varmt i sådan en pejsestue, men Rihannas mor har ikke forståelse for at datteren smed klunset på Instagram. (Foto: Instagram).

Hun har provokeret det bedre borgerskab ved at optræde nøgen på de sociale medier. Hun har ryger joints i fuld offentlighed og hun lod hånt om omverdenens kritik, da hun fandt sammen med sin voldsdømte eks-kæreste Chris Brown igen.

I det hele taget virker det som om der ikke er meget der kan påvirke Rihanna, der altid går sine egne veje. Men én person har den 25-årige popstjerne dog respekt for - nemlig hendes mor, Monica.

Læs også:

Se også: Rihannas frække feriedage

I et interview med Elle Magazine erkender Rihanna, at hendes ophav, ikke var det mindste begejstret, da hun fandt ud af, at datteren havde publiceret en stribe billeder, hvor hun sidder nøgen ved en pejs:

- Jeg er ikke bange for nogen person i denne verden, bortset fra min mor. Hende er jeg til gengæld rædselsslagen for. Hun ringede for to dage siden og gik fuldstændig amok på mig, fordi hun havde set de billeder jeg havde lagt op på Instagram.

Læs også:

Se også: Chris Brown: Rihanna har tilgivet mig

- Jeg blev meget pinlig berørt. Det føltes som om jeg fik en gang spanking for øjnene af hele klassen i min folkeskole tid. Hun ydmygede mig totalt og fik mig til at skamme mig, forklarer Barbados-stjernen.

0 kommentarer
Vis kommentarer