Bidsk Bieber truer fotograf med tæv

19-årige Justin Bieber har haft en rædselsuge. Den kulminerede med et kæmpe skænderi med en fotograf, som var tæt på at udvikle sig til slagsmål

Justin Bieber er stadig sløj efter sit kollaps, men han var frisk nok til at starte et slagsmål, da muligheden bød sig. (Foto: All Over Press)
Justin Bieber er stadig sløj efter sit kollaps, men han var frisk nok til at starte et slagsmål, da muligheden bød sig. (Foto: All Over Press)

Det er svært at være 19 år!

Teenage-idolet Justin Bieber har ikke just haft det nemt siden sin fødselsdag den 1. marts.

Popstjernen fejrede sig selv ved at løbe rundt i bar mave i London klokken tre om natten.

Læs også:

Se også: Justin Bieber taber bukserne i kæmpe brandert

I går kollapsede han så på scenen under en koncert.

Læs også:

Bieber lagde efterfølgende et billede af sig selv fra hospitalet på nettet. Intl. kendte - 8. mar. 2013 - kl. 02:31 Bieber kollapser på scenen i London

Og i dag gik canadieren så amok på en fotograf, som ventede på det unge idol sammen med en række journalister og fotografer ude foran hans hotel.

'Forbandede lille møgunge'
Her skulle den pågældende fotograf have sagt noget i retning af 'Skrid tilbage til Amerika' og 'Forbandede lille møgunge'. Spydigheder som Bieber overhørte og reagerede på.

- Hvad sagde du? Hvad helvede sagde du?, spurgte den ophidsede sanger.

- Du hørte, hvad jeg sagde... Du hørte sgu da, hvad jeg sagde mand, lød svaret fra fotografen, hvortil den 19-årige sanger svarede:

- Jeg skal fandeme give dig tæv.

Læs også:

Se også: Forsinket Bieber mødt med buh-råb

Ifølge E! Online langede Justin Bieber ud efter fotografen men blev holdt tilbage af sine egne sikkerhedsfolk, før han blev gennet ind i bilen og kørt væk fra stedet.

Stadig sløj men gennemfører show
Efterfølgende forsøgte den unge musiker at forklare sit raserianfald på Twitter med ordene:

'Nogle gange når folk stikker kameraer op i dit ansigt hele dagen og siger de værste ting til dig...ja, jeg er jo bare et menneske. Hård uge'.

Læs også:

Se også: Twitters nye 'konge' får 40.000 nye fans hver dag!

På trods af sit kollaps på scenen torsdag aften planlægger Bieber at gennemføre aftenens koncert.

- Justin er blevet udskrevet fra hospitalet efter et tjek. Han føler sig lidt sløj, men han vil gerne gennemføre aftenens show, siger en talsmand for sangeren.

1 af 2 Heldigvis blev han stoppet, før det blev rigtig vildt, for ellers var den unge sanger måske røget direkte tilbage i hospitalssengen. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Justin Bieber er stadig sløj efter sit kollaps, men han var frisk nok til at starte et slagsmål, da muligheden bød sig. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer