Glem bikinien - det drejer sig om sko

Sexede Irina Shayk benytter lejligheden til at vise 'skoene' frem

Det er sko, Irina Shayk reklamerer for, mine herrer. (Foto: Exclusivepix)
Det er sko, Irina Shayk reklamerer for, mine herrer. (Foto: Exclusivepix)

Som regel er det bikini-modeller, hun promoverer til fryd for alverdens mænd og kvinder, men hun er nu ikke bleg for også at lægge krop og ansigt til andre reklame-kampagner.

Som nu sko i dette tilfælde, hvor det er det spanske sko-mærke Xti, der har hyret hende, men firmaet må nok finde sig i, at det er svært for den interesserede at fokusere på skoene.

Noget for mændene
Sexede Irina Shayk benytter lejligheden til at vise skoene frem i den ene frække bikini efter den anden, og gæt så hvad, i hvert fald den mandlige del, vil have en tendens til at kigge på.

 

Men selvfølgelig... nu er det jo nok også kvinderne, der skal købe skoene.

Drillet i skolen
Russisk-fødte Irina, der er kæreste med fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, har dog ikke altid været lige så feteret, som hun er nu. Som barn hjemme i Rusland blev hun drillet for sin mørke hud og hendes allerede da vovede fremtræden, siger hun til Esquire magazine.

- Jeg elskede høje hæle, fra jeg var 10 år. Korte skørter og høje hæle. Min klassekammerater gjorde grin med mig. Men jeg havde bare det på, jeg kunne lide, og brød mig ikke om hvad andre mente. Det gør jeg heller ikke nu. Men drengene var aldrig vild med mig i skolen. De drillede mig for min mørke hud.

1 af 8 (Foto: Exclusivepix)
2 af 8 (Foto: Exclusivepix)
3 af 8 (Foto: Exclusivepix)
4 af 8 (Foto: Exclusivepix)
5 af 8 (Foto: Esclusivepix)
6 af 8 (Foto: Exclusivepix)
7 af 8 Mon Ronaldo bliver jaloux? Irina Shayk demonstrerer sko med den cubanske odel Juan Betancourt. (Foto: Exclusivepix)
8 af 8 Det er sko, Irina Shayk reklamerer for, mine herrer. (Foto: Exclusivepix)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!