Janet Jackson gifter sig i smug

Janet Jackson er blevet gift under en tophemmelig og intim ceremoni

Janet Jackson med Wissam Al Mana (Foto: Guttman Associates, Marco Glaviano/AP)
Janet Jackson med Wissam Al Mana (Foto: Guttman Associates, Marco Glaviano/AP)

Nogle er bedre til at holde på hemmeligheder end andre. Popstjernen Janet Jackson er uden tvivl rigtig god til det.

Holdt brylluppet skjult
Sidste år blev hun hemmeligt gift med den rige forretningsmand Wissam Al Mana. Alligevel har parret formået at holde brylluppet skjult for offentligheden indtil nu.

- Vi blev gift sidste år ved en rolig, privat og smuk ceremoni, skriver parret i en erklæring til Entertainment Tonight.

Afsløringen af brylluppet kommer, efter at der var opstået rygter om, at parret ville afholde et kæmpe bryllup i Qatars hovedstad, Doha. Rygterne er dog det pureste opspind, forklarer parret.

- Rygterne om et ekstravagant bryllup er simpelthen ikke sande. Vores bryllupsgaver til hinanden var et bidrag til hinandens velgørenhedsorganisationer, skriver de.

Alder er ligegyldigt
Den 46-årige sangerinde har siden sommeren 2010 været kærester med den næsten 10 år yngre Wissam Al Mana, 37 år. Janet Jackson, som er søster til pop-fænomenet Michael Jackson, insisterer dog på, at alder er ligegyldigt, så længe man er lykkelig.

- Min mor lærte os, at alder kun er et tal, siger hun.

Janet Jackson har været gift to gange tidligere. Først med Kames Debarge fra 1984 til 1985 og senere med René Elizondo Jr. fra 1992 til 2000.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere