Britney viser bryster og brunt hår

Sangerinden Britney Spears sprang ud som brunette med meget nedringet kjole til Elton Johns Oscar-party

Britney Spears: Nu som brunette med meget nedringet kjole til Elton Johns Oscar-fest, der samler penge ind til AIDS-forskning.(Foto: Polfoto)
Britney Spears: Nu som brunette med meget nedringet kjole til Elton Johns Oscar-fest, der samler penge ind til AIDS-forskning.(Foto: Polfoto)

Britney Spears kunne muligvis nok have mødt op splitternøgen til Elton Johns Oscar-party uden de store problemer. Fotograferne og den internationale presse fokuserede nemlig mest på, at Britney Spears mødte op med sit hår farvet brunt som en 'vaskeægte' brunette.

Måske var det derfor, at Britney Spears turde møde op i en så nedringet kjole, der i den grad fremhævede hendes bryster.

Som man kan se på billederne ser Britney Spears også ud, som om hun har tabt 5-10 kilo. Sund, frisk og smilende og med en flot spændstig krop.

Ifølge eksperter er Britney Spears nye hårstil et symbol på en ny fase i hendes liv, efter at hun fornylig brød sit forhold til sin forlovede Jason Trawick.

Læs også:

Se også: Britney kvitter jobbet - og fyrer sin forlovede

Men selv om parret gik fra hinanden for ganske nylig i januar måned, er Britney allerede blevet spottet med en ny date, nemlig en mand, der hedder David, der ifølge de amerikanske medier arbejder på et advokat-kontor.

Britney og David tilbragte f.eks. Valentins Dag sammen på en sushi-restaurant.

Læs også:

Se også: Britney sexet med skrig og skrål

Læs også:

Se også: Far Spears frygtede at Britney ville dø

1 af 3 Britney Spears ser ung, frisk og slank ud efter bruddet med sin forlovede Jason Trawick.(Foto: Polfoto)
2 af 3 Britney smiler til fotograferne. Det er lang tid siden, at man har set hende så smuk og frisk.(foto: AP)
3 af 3 Britney Spears: Nu som brunette med meget nedringet kjole til Elton Johns Oscar-fest, der samler penge ind til AIDS-forskning.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere