Jim Carrey i bare tæer til Oscar-fest

Hvis skrønen passer, at størrelsen på en mands ædlere dele hænger sammen med størrelsen på fødderne, så gemmer Jim Carrey på noget gigantisk i bukserne

Jim Carreys oversize-fødder så næsten helt virkelige ud - hvis det da ikke lige var for størrelsen. (Foto: All Over Press)
Jim Carreys oversize-fødder så næsten helt virkelige ud - hvis det da ikke lige var for størrelsen. (Foto: All Over Press)

Jim Carrey behøvede ikke spørge, om han skulle tage skoene af, da han søndag kom til Oscar-fest hos Elton John.

Festen afholdes hvert år i forbindelse med prisuddelingen. Her samler sangeren penge ind til AIDS-bekæmpelse blandt sine særligt inviterede gæster.
Læs også:

Se også: Britney viser bryster og brunt hår

Underlig spirituel kamp
Carrey kom barfodet til arrangementet eller sådan da. For den 51-årige komiker og skuespiller var iført et par kæmpe Hobbit-fødder.

Og hvis der er hold i myten om, at størrelsen på mænds fødder hænger sammen med størrelsen på deres penis, så er det et under, at stjernen fra 'Dum og dummere' kan have et par almindelige bukser på.

Læs også:

Endnu en gang har Jim Carrey vist sig fra sin muntre side. Foto: AP. Intl. kendte - 25. aug. 2011 - kl. 13:22 Jim Carrey tog pis på hele verden

Som altid havde Jim Carrey et kækt svar på, hvorfor han havde valgt ikke at tage et par sorte sko på til sit mørke sæt tøj, der naturligvis havde et par små englevinger på ryggen:

- Det symboliserer min underlige spirituelle kamp, lød forklaringen ifølge Boston.com.

1 af 4 Der er masser af prominente gæster ved Elton Johns Oscar-fest. Her ses Carrey sammen med Steven Tyler og Randy Jackson. (Foto: All Over Press)
2 af 4 Det gode ved komikerens fodtøj var, at han ikke behøvede bruge tid på at pudse sko. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Der er nok ikke mange, der vil betegne Jim Carrey som en lille engel. Men vingerne havde han på. (Foto: All Over Press)
4 af 4 Jim Carreys oversize-fødder så næsten helt virkelige ud - hvis det da ikke lige var for størrelsen. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere