Hollywood-ægtepar skal skilles efter otte års ægteskab

Josh Brolin og Diane Lane var et af Hollywoods mest lykkelige par - men nu er det slut

Josh Brolin med sin smukke kone Diane Lane. Nu skal de skilles.(foto: AP)
Josh Brolin med sin smukke kone Diane Lane. Nu skal de skilles.(foto: AP)

Da ekstrabladet.dk for mindre end et år siden lavede et interview i Mexico med Josh Brolin i forbindelse med hans store rolle som den unge agent K i filmen 'Men in Black 3', fortalte Josh Brolin, at han elskede sin kone Diane Lane over alt på jorden.

Læs også:

Josh Brolin ses her overfor Will Smith som den unge udgave af Tommy Lee Jones i rollen som agent K i filmen 'Men in Black 3'.(Foto: Sony Pictures) Intl. kendte - 24. maj. 2012 - kl. 14:03 Josh Brolin er en kloning af Tommy Lee Jones

Men nu er det altså slut mellem ægteparret, der ellers blev betragtet som et af de mest stabile og lykkelige ægtepar i Hollywood, selv om de have problemer i starten af deres ægteskab.

Læs også: Se også: Diane Lane fik bank af manden Diane Lane fik bank af manden

Den 45-årige Josh Brolin og hans 48-årige hustru Diane Lane havde ellers overstået den såkaldte syvårs-krise, men efter otte år kastede de tilsyneladende begge håndklædet i ringen og søger nu skilsmisse i fælles forståelse.

Deres talsmænd melder ud, at der ikke er nogen tredjepart involveret i skilsmissen. Det handler altså ikke om utroskab. Og ægteparret, der ikke har børn sammen, vil skilles som venner.

Diane Lane har tidligere været gift med skuespilleren Christopher Lambert fra 1988 til 1994, og Josh Brolin var i en årrække gift med Alice Adair, som han fik to børn sammen med, Trevor på 24 år og Eden på 18 år.

1 af 5 Et lykkeligt ægtepar her fotograferet i 2007.(Foto: AP)
2 af 5 De var næsten altid sammen.(Foto: AP)
3 af 5 Josh Brolin poserer sammen med sin kone Diane Lane sidste år under gallapremieren på 'Men in Black 3'.
4 af 5 Et lille kys.(Foto: AP)
5 af 5 Josh Brolin med sin smukke kone Diane Lane. Nu skal de skilles.(foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere