Rihanna og Kate Moss kæler i ny foto-serie

Kate Moss og Rihanna skiftes til at være nøgne en ny provokerende foto-serie for V Magazine

På forsiden af det kommende V Magazine er Rihanna nøgen og Kate Moss er iklædt noget frækt sort undertøj. På bagsiden er det lige omvendt.(Foto: PR Foto/V Magazine)
På forsiden af det kommende V Magazine er Rihanna nøgen og Kate Moss er iklædt noget frækt sort undertøj. På bagsiden er det lige omvendt.(Foto: PR Foto/V Magazine)

Der går næsten ikke en dag, uden at man ser Rihanna mere eller mindre nøgen på diverse frække billeder, som hun lægger ud på sin twitter, men Rihanna har dog netop lige mødt sin 'ligemand' i skikkelse af fotomodellen Kate Moss. Og sangerinden og fotomodellen springer nu i fællesskab ud i en superfræk foto-serie i V Magzine med et klart S&M-tema.

Billederne er taget af den berømte fotograf Mario Testino og kan ses i V Magazine fra den 28. februar. Rihanna og Kate Moss optræder både på forsiden og bagsiden af magasinet, hvor de skiftes til at være nøgne. Og inde i selv bladet kaster de sig ud i et hav af udfordrende sensuelle stillinger i foto-serien, der i den grad også har en lesbisk undertone.

Læs også:

Se også: Gennemsigtig nam-nam RihannaPå bagsiden er det Kate Moss, der er nøgen, og Rihanna, der er iført frækt sort undertøj.(Foto: PR Foto/V Magazine)
På bagsiden er det Kate Moss, der er nøgen, og Rihanna, der er iført frækt sort undertøj.(Foto: PR Foto/V Magazine)


De to verdensberømte kvinder mødtes første gang under Met Gala i 2009, hvor Kate Moss var værtinde sammen med designeren Marc Jacobs.

Læs også:

Se også: Kate Moss poserer topløs

Rihanna poserede med Kate Moss datter
Ved det første møde spurgte Kate Moss, om Rihanna ville stille op til et billede sammen med Kate Moss' datter Lila Grace.

Parret mødte så igen hinanden i februar måned sidste år til et modeshow af Stella McCartney. Og her stor Rihanna og talte med fotografen Mario Testino om, hvornår de skulle lave en ny foto-serie. Kate Moss stod lige i nærheden og sagde impulsivt:

- Jeg vil være med i den foto-serie.

Rihanna fortæller til den britiske avis Daily Mail, at hun blev helt vild overrasket og glad for tilbuddet. Jeg tænkte: 'Det er fucking løgn. Jeg var lige ved at briste sammen indvendigt. Alle mine drømme gik pludselig i opfyldelse. Mario, V Magazine og så oven i købet sammen med Kate Moss.

Læs også:

Se også: Rihanna: Nu med håndklæde

Læs også:

Se også: Naomi og Kate nøgne sammen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere