Rullesten på date med Scarlett

Ron Wood vandt et møde med den halvt danske filmstjerne Scarlett Johansson ved en auktion

Ron Wood viser sine færdigheder på guitaren for eleverne. (Foto: SWNS)
Ron Wood viser sine færdigheder på guitaren for eleverne. (Foto: SWNS)

Rullestenen Ron Wood lader aldrig chancen gå fra sig for at møde en dejlig dame. Heller ikke, selvom han er nygift med den væsentlgt yngre teater.-producent, Sally Humphreys.

Således afslørede han forleden, da han deltog i en masterclass på Malcolm Arnold Academy i Northhampton, at han ved en auktion havde budt på- og vundet en date med den halvt danske Holywood-stjerne Scarlett Johansson.

Læs også:

Se også: Jagger raser: Privatøkonomi udleveres i skandalebog

Travlt med film
- Den er ikke ført ud i livet endnu, eftersom hun har travlt med noget film-arbejde, sagde den 65-årige guitarist til eleverne.

 

Ron Wood deltog i arrangementet, fordi skolens sponsor, David Ross, ved samme auktion havde vundet en guitar-lektion med rock-veteranen.

Eleverne inviteret med
Istedet for at forbeholde mødet til sig selv, havde david Ross inviteret skolens elevertil at møde Ron Wood, der viste sine færdigheder på strengene også fortalte om sit liv som rockstar i bl.a. Faces og Rolling Stones.

 

Og Ron Wood hyggede sig tilsyneladende.

Læs også:

Se også: Sexede Scarlett på et 'varmt bliktag'

- Jeg nød det virkelig. Skolen så godt ud, og jeg ville ikke have noget imod at sætte uret tilbage og gå her selv, sagde til afsked.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere