Ingen tvivl længere: kærester igen

Rihanna og Chris Brown sammen hånd-i-hånd på Hawaii

Rihanna og Chris Brown på stranden på Hawaii. (Foto: All Over)
Rihanna og Chris Brown på stranden på Hawaii. (Foto: All Over)

Så kan der vist ikke være nogen tvivl længere. Rihanna og Chris Brown er kærester igen.

På hendes fødseldag i onsdags blev de set hånd-i-hånd, mens de spadserede langs stranden på Hawaii, hvor Rihanna har ferieret, siden hun deltog med sin første kollektion ved modeugen i London i sidste uge.

 

Fornyet kærlighed
I denne uge har Barbados-baben offentliggjort flere private billeder på Twitter fra opholdet på Hawaii. På ingen af dem har Chris Brown figureret, og det er blevet tolket som om, at der var ugler i mosen i forholdet, der ellers ved flere lejligheder har set ud som om, at det var blevet genoptaget.

Læs også:

Se også: Surprise! Rihanna nøgen i ny video

Læs også:

Chris Brown var klædt i et hvidt jakkesæt, da han ankom på den røde løber til Grammy-showet. (Foto: AP) Intl. kendte - 11. feb. 2013 - kl. 08:59 Chris Brown om smadret Porsche: Jeg får bare en ny

 

Men onsdag var Chris Brown altså dukket op i Rihannes luksus-idyl, og det så bestemt ikke ud til, at kærligheden fejlede noget.

Voldelig slutning
Med Rihanna i netstrømper ud over en fræk bikini-trusse og Chris Brown med shortsene hængende et godt stykke under hængerøvsstadiet travede parret i hinandens hænder i klitterne langs vandet, inden de satte sig i strandkanten og kærligt holdt om hinanden.

 

Rihanna og Chris Briowns første forhold endte voldeligt, da rapperen bankede sin frække kæreste i en limousine på vej til et MTV Award-show i Los Angeles i 2009.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere