Lærer om dagen, undertøjsmodel i fritiden

Laura Butler fra England har former som en anden Kelly Brook

Laura Butler - begejstrer andre end sine elever. (Foto: SWNS)
Laura Butler - begejstrer andre end sine elever. (Foto: SWNS)

26-årige Laura Butler fra Kinghurst i det vestlige England har en lidt usædvanlig job-sammensætning. Om dagen underviser hun skoleklasser i psykologi - i fritiden smider hun tøjet og optræder som undertøjs-model til sine elevers udelte jubel.

Se også:

Selita Ebanks i en 'Manor'-underkjole. (Planet Photos) Intl. kendte - 21. feb. 2013 - kl. 08:54 Frækt lingerie i sexet indpakning

Læs også:

Se også: Kelly Brook: - Jeg har en stor røv

Hun viser sine runde former som en anden Kelly Brook for undertøjs-mærket Curvey Kate, som hun begynjdte vat arbejde for et par år før, hun havde tænkt på at blive lærer.Laura Butler er også ski-enthusiast. (Foto: SWNS)
Laura Butler er også ski-enthusiast. (Foto: SWNS)


- Jeg havde aldrig ønsket mig at blive lærer, så jeg tænkte ikke på, at modelarbejkdet kunne blive en hindring. det har det heldigvis heller ikke været - selvom mine elever kender til det, siger friske lærerinde.

På model-jagt
Laura Butler skal nu være frontfigur for Curvey Kate's forsøg på at finde nye, veludstyrede model-emner. Det sker i en årlig konkurrence med titlen 'Star in a Bra', der - som firmaets talsmand, Hannah Houston, udtrykker det - gerne skulle resultere i modeller, der ligner firmaets kunder, for 'det er dem, der køber varerne'.

- Jeg synes, pigerne skal melde sig, for alle bør gøre noget ekstraordinært i deres liv, og det her slår alt, siger Laura Butler.

1 af 5 (Foto: SWNS)
2 af 5 (Foto: SWNS)
3 af 5 (Foto: SWNS)
4 af 5 (Foto: SWNS)
5 af 5 Laura Butler - begejstrer andre end sine elever. (Foto: SWNS)
2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere