Frækt lingerie i sexet indpakning

Selita Ebanks er netop fyldt 30 år, men har stadig det, der skal til for at præsentere frækt undertøj

Se galleri og video herover
---------------------


'Manor'-mærket har hentet model fra øverste hylde til at præsentere den nye undertøjs-kolletion. Hun hedder Selita Ebanks, netop fyldt 30 år og født på Caymanøerne i Det Caribiske Hav.

Selita er en rutineret model for bl.a. Victoria's Secret, som hun repræsenterede fra 2005 til 2009 og bl.a. blev udvalgt til at bære mærkets specielt dyre 'fantasy' bh - fyldt med diamanter, rubiner og andre dyre sager til den beskedne pris af 4,5 mio. dollars - i 2007.Selita Ebanks med kolleger fra Victoria's Secrets-tiden, Izabel Goulard, Alessandra Ambrosio og Karolina Kurkova. (AP Photo)
Selita Ebanks med kolleger fra Victoria's Secrets-tiden, Izabel Goulard, Alessandra Ambrosio og Karolina Kurkova. (AP Photo)


12. bedst betalte
Hun er også blevet fotograferet til Sports Illustrateds bikini-nummer i 2007, og ifølge Forbes var hun den 12. bedst betalte fotomodel i 2008 med 2,7 mio. dollars ind på bankkontoen.

At hun stadig hører til toppen af poppen i modelbranchen skulle disse 'Manor'-billeder vist vise med al ønskelig tydelighed.

1 af 8 (Planet Photos)
2 af 8 (Planet Photos)
3 af 8 (Planet Photos)
4 af 8 (Planet Photos)
5 af 8 (Planet Photos)
6 af 8 (Planet Photos)
7 af 8 (Planet Photos)
8 af 8 Selita Ebanks i en 'Manor'-underkjole. (Planet Photos)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere