Selena viser hud på den røde løber

Iført en meget nedringet kjole tog Selena Gomez opmærksomheden fra sin veninde Vanessa Hudgens på den røde løber til filmen 'Spring Breakers' - stort billedgalleri

Selena Gomez iført en fræk nedringet kort sort jakke poserer her for pressen i Tyskland sammen med Vanessa Hudgens.(Foto: All Over Press)
Selena Gomez iført en fræk nedringet kort sort jakke poserer her for pressen i Tyskland sammen med Vanessa Hudgens.(Foto: All Over Press)

I sin nye film 'Spring Breakers' er den smukke 20-årige Selena Gomez stort set kun iklædt bikini i alle filmens scener. Og hun er åbenbart blevet så vant til at vise hud, at hun også tirsdag aften mødte op til gallapremieren på filmen i Tyskland iklædt en sort elegant meget nedringet kort jakke, der også gav frit udsyn til masser af hud.

På den røde løber var Selena Gomez flankeret af sin gode veninde og kollega Vanessa Hudgens, der var knap så provokerende i sin elegante farverige kjole.

Læs også:

Se også: Ung skuespiller: Nøgenskandale var det ultimative lavpunktDe to unge frække og forførende Hollywood-stjerner viser trutmund på den røde løber i Tyskland.(Foto: All Over Press)
De to unge frække og forførende Hollywood-stjerner viser trutmund på den røde løber i Tyskland.(Foto: All Over Press)


De to Hollywood-stjerner har netop også været i Paris, hvor de også var på den røde løber. Men her var det en af filmens andre kvindelige skuespillere, nemlig Ashley Benson, der tog al opmærksomheden iført en ekstrem nedringet sort kjole, der også gav godt udsyn til hendes velformede barm.

Læs også:

Se også: Bieber overnattede hos Selena

De unge Hollywood-skuespillere spiller i filmen 'Spring Breakers' nogle gymnasie-piger, der havner i fængsel efter at have begået røveri mod en restaurant for at finansiere deres Påske-ferie.

Senere kommer de på fri fod igen, efter at en narko-baron spillet af James Franco, har betalt kaution for dem. Og han vil nu have dem til at lave noget beskidt arbejde for sig.

Selena Gomez har til MTV fortalt, at hun ikke havde det mindste imod at optræde i bikini i det meste af filmen.

- Det rørte mig overhovedet ikke. Det var bare sjovt. Jeg spillede jo bare en karakter. Og det levede jeg mig ind i. Så jeg var egentlig ligeglad, om min karakter var iført bikini eller rullekrave-sweater, siger Selena Gomez.

Læs også:

Se også: Se Vanessas sexede piercing

1 af 7 I filmen 'Spring Breakers' spiller Selena Gomez og Vanessa Hudgens nogle unge piger, der begår et røveri for at få råd til at tage på Påske-ferie.(Foto: All Over Press)
2 af 7 Vanessa Hudgens var iklædt en knap så provokerende men meget smuk farverig kjole, der fremhævede hendes flotte ben.(Foto: All Over Press)
3 af 7 Ahsley Benson, filmens instruktør Haromy Koryn, Selena Gomez og Vanessa Hudgens.(Foto: All Over press)
4 af 7 Ved galla-premieren på den samme film i Paris for nogle dage siden var det den lidt mere ukendte skuespillerinde yderst til venstre Ashley Benson, der tog al opmærksomheden i sin meget nedringede kjole.(Foto: AP)
5 af 7 I Paris viste Selena Gomez knap så meget hud.(Foto: AP)
6 af 7 Skuespillerinden Rachel Korine viste også sin kurvede krop frem i Paris.(Foto: AP)
7 af 7 Selena Gomez iført en fræk nedringet kort sort jakke poserer her for pressen i Tyskland sammen med Vanessa Hudgens.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere