Numse-sensation viser krop i Miami

Den brasilianske numse-sensation fra Miss Bumbum-konkurrencen bader topløs på strand i Miami - se flot billedgalleri her

I november måned trak numse-sensationen Andressa Urach fra Miss Bumbum-konkurrencen i Brasilien masser af overskrifter, fordi hun kastede sig ud i en lesbisk flirt med modellen Camila Vernaglia.

De to skønheder, der blev henholdvis nummer to tre i konkurrencen om Brasiliens flotteste bagdel, fik mere opmærksomhed en selve vinderen Carine Felizardo, fordi de brasilianske medier offentliggjorde masser af billeder, hvor de to numse-modeller gik hånd i hånd i Sao Paolo eller kyssede hinanden, mens de badede topløse ved brasilianske strande.

Læs også:

Intl. kendte - 6. dec. 2012 - kl. 11:05 TV: Numse-sensationerne i lesbisk afsløring

Læs også:Og opmærksomheden er stadig stor omkring numse-modellerne. Det beviste Andressa Urach, da hun i den forgangne weekend viste masser af krop på en strand i Miami, hvor hun også badede topløs.

Andressa Urach har siden numse-konkurrencen i november måned optrådt på forsiden af masser af magasiner og har fået en kæmpe fan-skare på twitter. Og hun giver stadig mænd hold i nakken, når hun boltrer sig på strandene rundt omkring i verden.

Læs også:

Sex & samliv - 4. dec. 2012 - kl. 10:40 TV: Her er 'Miss Bumbum' 2012

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!