Kiloene rasler af 80' er ikonet Boy George

80'er-ikonet Boy George har i flere år været en rund mand. Men nu står kiloene i kø for at glide af hans krop.

Boy George overraskede alt og alle ved at møde op til en pris-uddeling i en usædvanlig slank udgave af sig selv.(Foto: Polfoto)
Boy George overraskede alt og alle ved at møde op til en pris-uddeling i en usædvanlig slank udgave af sig selv.(Foto: Polfoto)

I 1980'erne monsterhittede han i bandet Culture Club med ørehængere som 'Do You Really Want To Hurt Me' og 'Karma Chameleon'.

Efter i de seneste år at have ladet stadig flere kilo sætte sig på sidebenene - og resten af kroppen - overraskede den ekstravagante Boy George til uddelingen af WhatsOnStage. com-priserne i London søndag aften, skriver The Sun.

Det var en mildest talt tyndere 'dreng', der præsenterede sig for både gæster og presse til prisuddelingen.

Iført ikke blot en synlig kæbe, men også et af sine som altid overrumplende særprægede stykker hovedbeklædning. Som for at understrege pointen så hans jakkesæt ud til kun lige akkurat at kunne hænge fast på kultstjernens formindskede krop.

Læs også:

Se også: Boy George hjælper Alphabeat

Læs også:

Se også: Boy George har fået styr på sig selv

Ifølge Boy Georges twitter-profil er hemmeligheden bag det massive vægttab diætisten Amelia Freer, der har fået ikonet på kur.

- Portionskontrol. Fem timer mellem alle måltider. Ingen kaffe eller te bortset fra til måltider. Vand og danskvand mellem måltiderne, tweeter han.

1 af 2 Sådan har man været vant til at se Boy George gennem de sidste mange år med masser af overflødige kilo på kroppen.(Foto: AP)
2 af 2 Boy George overraskede alt og alle ved at møde op til en pris-uddeling i en usædvanlig slank udgave af sig selv.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere