Timeglas-Kelly viser bikini-figuren

Kelly Brook på foto-optagelser i Miami få dage efter, at hun og kæresten er gået fra hinanden

Kelly Brook med timeglas-figuren i en ny bikini. (Foto: All Over)
Kelly Brook med timeglas-figuren i en ny bikini. (Foto: All Over)

Hun har de perfekte timeglas-kurver, rigeligt både til gården og gaden - og det forstår bikini-designere at gøre brug af, når der skal gøres reklame for nye produkter.

Særdeles iøjnefaldende Kelly Brook, 33 år, befinder sig for tiden i Miami, hvor temperaturerne både giver anledning til afslapning og til job-udøvelse for modellen, der lægger krop og ansigt til en ny New Look bikini-kollektion.Arbejdet kan fornes med afslapning. (Foto: All Over)
Arbejdet kan fornes med afslapning. (Foto: All Over)


'Kasserne' skal holdes på plads. (Foto: All Over)
'Kasserne' skal holdes på plads. (Foto: All Over)


Det gør briten uhyre overbevisende, må man sige. Hvad enten hun er fotograferet i en blomstret sag på en yacht, eller i mindre spraglede udgaver ved pool-kanten.

Se Kelly Brook her:http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2273324/Kelly-Brook-shows-impressive-curves-models-new-bikini-line.html#axzz2JvsZliIC

Hun ligner en, der ikke har en eneste bekymring i livet - og dog er hun og kæresten gennem to år, Thom Evans, netop gået fra hinanden.

Gensidig forståelse
Skilsmissen anoncerede hun på Twitter i fredags, og hun benægter, at den har noget at gøre med eks-kæresten, Danny Cipiriani, som Thom Evans har luftet tanker om, at Kelly Brook var lidt for meget optaget af.

'Thom og jeg er gået fra hinanden i gensidig forståelse, og det har absolut intet at gøre med en tredje part', tweeter hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer