John Travolta ånder lettet op: Slipper for sagsanlæg

En ansat på et cruise-skib har droppet sine bestikkelsesanklager mod skuespilleren John Travolta

John Travolta med sin kone Kelly Preston, som har støttet ham trods alle anklager om homoseksualitet. (AP Photo/Chris Pizzello)
John Travolta med sin kone Kelly Preston, som har støttet ham trods alle anklager om homoseksualitet. (AP Photo/Chris Pizzello)

Han har ikke haft det nemt på det sidste, hvor han flere gange er blevet anklaget for at have svært ved at beholde tøjet på, når der var yngre mænd i nærheden.

Læs også:

Se også: 'På tide Travolta kommer ud af skabet'

Men nu kan John Travolta ånde lettet op. Flere af mændene, der har anklaget Travolta for upassende opførsel har nemlig droppet deres anklager igen, og nu har en større sag, hvor Travolta også stod anklaget for bestikkelse, også fået en slutning.

Og det endda i stjernens favør.

Læs også:

Se også: Tredje sex-anklage mod Travolta

Fabian Zanzi, der arbejder på et cruise-skib, hvor Travolta var gæst, har ellers fortalt, hvordan stjernen først havde bestilt et måltid mad på sit værelse, og da han bragte det ind, havde Travolta bedt om en nakke-massage.

Dernæst havde han smidt sin morgenkåbe og krammet tjeneren, mens han fortalte ham, at han var smuk.

Da han gjorde modstand, havde Travolta tilbudt ham 12.000 dollar i bestikkelse for at holde mund om episoden.

I stedet lagde tjeneren sag an, men han har altså nu valgt at droppe den igen.

- Min klient og vores firma er meget tilfredse med, at Mr. Zanzi har droppet sagsanlægget, siger stjernens advokat, Marty Singer, ifølge Female First.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere