Eksmand: Kim Kardashian misbruger baby i skilsmisse

Eksmanden Kris Humphries beskylder realitybaben for at bruge sin graviditet til at speede skilsmisse op

Kris og Kim mens de endnu var gift. (Foto: All Over Press)
Kris og Kim mens de endnu var gift. (Foto: All Over Press)

Mens den amerikanske realitystjerne Kim Kardashian og rapper-kæresten Kanye West går og glæder sig til at få deres første barn sammen, raser andre over graviditeten.

Læs også:

Kim Kardashian er gift på andet år med Kris Humphries, som hun vil skilles fra. (Foto: Target Press) Intl. kendte - 19. jan. 2013 - kl. 09:05 Gravide Kim Kardashian: Jeg vil skilles

Nu beskylder Kardashians eksmand, basketballspilleren Kris Humphries, den 32-årige stjerne for at bruge sin graviditet til at fremskynde deres skilsmisse, som har varet i over et år.

Baby har ingen indflydelse
Ifølge sitet TMZ.com har Kris Humphries advokat netop udfyldt nogle dokumenter, der gør opmærksom på, at realitystjernens situation ikke bør have indflydelse på sin klients retssag.

- Hvad der virkelig foregår her er, at en 'hastesag' i form af en uplanlagt graviditet, noget, som (Humphries, red.) ikke har noget at gøre med, bliver opfattet som en mulighed for (Kardashian, red.) for at få sagen afgjort tidligere, står der i dokumenterne, som TMZ.com er i besiddelse af.

Læs også:

Se også: Kims eks vil bevise det i retten: Ægteskabet var ren forretning

Forholdet mellem de to varede blot 72 dage.

Striden er blandt andet startet, fordi Kris Humphries ønsker at få ægteskabet annulleret på grund af svindel, mens Kim Kardashian nægter, at hun giftede sig med ham under falske forudsætninger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere