Nicole Kidman: Fortryder at jeg fik Botox

Skuespillerinden Nicole Kidman nåede at stoppe med Botox, inden hun ødelagde sit smukke ydre

Kidmans smukke glatte hud er både gode gener og en lille smule botox, som hun har prøvet tidligere. (Foto: Lionel Cironneau/AP)
Kidmans smukke glatte hud er både gode gener og en lille smule botox, som hun har prøvet tidligere. (Foto: Lionel Cironneau/AP)

Det er ikke alle, der er lige så heldige. Men skuespillerinden Nicole Kidman nåede at stoppe med Botox-behandlingerne, inden det gik galt.

For selvom behandlingerne kan give et øjeblikkeligt yngre look, så er de ofte også årsag til, at det efterfølgende bliver svært at finde en grimasse, der kan passe, fordi indsprøjtningerne gør det sværere at have en mimik.

Læs også:

Se også: Kidman blev lokket til sexscener

Det gik heldigvis op for Nicole Kidman, der derfor valgte at droppe behandlingerne, der skulle få hende til at se yngre ud.

- Jeg prøvede Botox, desværre, men jeg stoppede med det igen. Det var en uheldig ting at gøre, siger skuespillerinden til den italienske avis La Republicca.

Mange misunder skuespillerinden hendes smukke lyse hud, og hun er da heller ikke blandt de Hollywoodstjerner, der har størst problemer med rynker. Alligevel tog hun altså beslutningen om at prøve at holde den glatte facade.

Kim Kardashian, Courteney Cox og Jenny McCarthy er alle erklærede fans af indsprøjtningerne.

Læs også:

Samfund - 4. okt. 2012 - kl. 14:14 TV: Fik ansigtet ødelagt på skønhedsklinik

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere